Meniu principal

Roto Inline, sistemul de feronerie pentru ferestre şi uşi culisante simple

roto_inline_articol_2018

Soluţia folosită din ce în ce mai mult peste tot în lume pentru uşile de terasă sau balcon este cea cu feronerie culisantă simplă – motivul principal fiind economia de spaţiu la deschidere asigurată de cerceveaua culisantă în detrimentul celei batante dar şi faptul că se poate realiza suprafeţe vitrate mult mai mari.

Cu sistemul de feronerie culisantă Roto Inline, construit modular pentru uşi din aluminiu, PVC sau lemn se pot realiza, confortabil şi practic, ferestre şi uşi de balcon sau terasă culisante cu cercevele ce cântăresc până la 200 kg.

Feroneria Roto Inline complet ascunsă cu închidere multipunct convinge prin multe avantaje şi permite prin principiul său modular o multitudine de posibilităţi: toate componentele se montează simplu şi se combină fără probleme în conformitate cu solicitările individuale ale beneficiarului pentru siguranţă, confort şi un design deosebit.

usa_culisanta_roto_inline_black

Mânerele confortabile culisante cu un design Roto Line elegant îmbină tehnica viitorului şi estetica. Pe lângă uşurinţa în utilizare, noua familie de mânere convinge prin diversitatea mare de variante disponibile: şase seturi diferite, fiecare constând într-un mâner interior şi unul exterior, disponibile în diverse culori atractive. Toate mânerele sunt robuste şi calitative şi împiedica utilizarea greşită.

manere_roto_inline_articol

 

Detalii şi informaţii suplimentare pe pagina speciala, click aici.

Roto Romania – Tehnologia ferestrelor şi uşilor
info.ro@roto-frank.com, www.roto-romania.ro