Meniu principal

Roto: gama completă de mânere pentru ferestre

Accente deosebite pentru orice fereastră!

Mânerele, împreună cu sistemul de profile, constituie cel mai important element stilistic al unei ferestre. Dintr-o varietate de forme și culori, se pot crea ferestre cu accente vizibile, fie cu design modern, fie cu design clasic.
Mânerele de fereastră Roto sunt certificate în conformitate cu RAL și garantează funcţionarea de durată a acestei tehnologii de clasă premium.

Roto Line
Designul elegant, cu linie armonioasă, împreună cu elementele din aluminiu de înaltă calitate, oferă o manevrare confortabilă a mânerului.

maner_roto_line

 

Roto Swing
Cu noul Swing, Roto oferă un mâner special, de design, ce aduce îmbunătăţiri vizibile ferestrelor. Atenţia proiectanţilor, în ceea ce privește dezvoltarea, s-a axat nu numai pe modul ușor de manevrare, ci și pe calitatea și funcţionalitatea de durată ale acestui tip de mâner.
Design-ul curbat pune în evidenţă elinia elegantă a mânerului Swing.

 

Roto Samba
Roto Samba este un mâner ușor de manevrat, având un design discret. Acesta îmbină cu o precizie exactă echilibrul perfect între design-ul clasic și cel modern, dându-i astfel posibilitatea de a se integra perfect în orice decor. Păstrând principiul de design “forma urmează funcționalitatea”, mânerul Roto Samba, semicircular în partea din spate și curbat în partea din față, este pur și simplu perfect construit din punct de vedere ergonomic să sprijine degetul mare. Spațiul pentru degetul arătător definește poziția de prindere, în timp ce, de asemenea, oferă o poziție placută pentru mână.

maner_roto_samba

 

Roto FreeStyle
Gama de mânere Roto Freestyle a fost concepută datorită faptului că nu toate sistemele de feronerie Roto pot fi deservite de mânerele din liniile Roto Swing, Roto Line sau Roto Samba – în anumite situatii sunt necesare soluţii de mânere individuale. Astfel de situaţii se întâlnesc cel mai des în cazul sistemele culisante cu cercevele foarte mari, ca si la ferestrele cu deschidere către exterior, pentru a asigura o manevrare optimă și confortabilă.
maner_roto_free_style

Detalii complete despre mânerele de ferestre Roto se pot afla accesând pagina special dedicată, click aici

 

Roto România – Tehnologia ferestrelor şi uşilor
info.ro@roto-frank.com, www.roto-romania.ro