Meniu principal

Roto: gamă completă de garnituri pentru ferestre şi uşi produsă sub brandul Deventer

garnituri_usi_ferestre_roto_deventer

Intrată în componenţa Roto Group la începutul anului 2016, compania olandeză Deventer este unul dintre cei mai importanţi producători de garnituri de etanşare pentru ferestre şi uşi din Europa.
Cele 4 fabrici Deventer din Olanda, Germania, Polonia şi Rusia sunt specializate în producţia de garnituri, portofoliul actual cuprinzând garnituri realizate din PVC, polimeri termoplastici (TPE), spume termoplastice (TPS), cauciuc termoplastic vulcanizat (TPV) şi silicon.
Ca structură, 40% din producţia totală o reprezintă garniturile pentru uşi, restul de 60% fiind garnituri destinate ansamblurilor de ferestre sau vitraje, ponderea fiind dată de garniturile produse din polimerii termoplastici ( TPE ).
Roto_deventer_logo

Polimeri termoplastici, cu proprietăţile lor mecanice extraordinare şi având caracteristici foarte bune de revenire la starea  fizică iniţială, garantează o foarte bună izolare termică şi fonică a ferestrelor şi uşilor de balcon executate din orice tip de material ( din lemn, aluminiu sau PVC ).

Întreaga gamă de garnituri este comercializată sub brandul Deventer, cei mai importanţi producători europeni de profile pentru tâmplărie sau producători de uşi de exterior/interior utilizand în mod constant aceste produse.
Mai mult, fabrica Deventer din Germania are capacitatea de a produce garnituri adaptate oricarui tip de utilizare în cadrul ansamblurilor moderne de tâmplărie termoizolantă. La cerere pot fi puse la dispoziţia clienţilor soluţii speciale precum şi sisteme individuale, perfect adaptate unor ansambluri atipice.
Toate garniturile Deventer sunt testate şi certificate astfel încât beneficiarii au în permanenţă la dispoziţie informaţii corecte şi acreditate cu privire la etanşeitatea şi rezistenţa mecanică.

 

Film prezentare fabrica Deventer, Breda – Olanda

 

Roto România – Tehnologia ferestrelor şi uşilor
info.ro@roto-frank.com, www.roto-romania.ro