Meniu principal

Roto E-Tec Drive: eficienţă energetică şi sănătate

Roto_E-Tec_Drive

În multe încăperi, o mare parte din căldură se pierde prin deschiderea ferestrei atunci când se aeriseşte, cel mai adesea, aceasta rămânând prea mult timp deschisă.

Un dispozitiv electric special contribuie semnificativ la scăderea vizibilă a costurilor cu energia, deoarece aerisirea naturală prin batarea ferestrei folosind Roto E-Tec Drive se realizează în mod controlat.

Împrospătarea regulată şi adecvată a aerului din încăperi face posibilă menţinerea unui climat sănătos în incăperi, evitând astfel îmbolnăvirea căilor respiratorii.
KV_Roto_E-Tec_Drive_PVC

Un alt aspect (în domeniul sănătăţii) este formarea mucegaiului prin aerisiri nepotrivite. Multe persoane pleacă de acasa imediat după duşul de dimineaţă. În urmă rămâne un aer umed, care pătrunde în toate camerele. Un E-Tec Drive programat anterior efectuează o aerisire automată, îndepărtând riscul formării mucegaiului. Şi pentru ca ferestrele se vor închide din nou complet, eliminăm şi posibilitatea pătrunderii prin efracţie.
Roto_E-Tec_Drive_interior

Împreună cu Roto E-Tec MTS, E-Tec Drive formează o combinaţie exemplară. Îndată ce fereastra se deschide automat, elementul de contact integrat în feronerie şi termostatul cu senzor programabil au grija ca încălzirea să fie redusă. Asa că, chiar şi în absenţa Dvs, căldura nu se risipeşte.

Pe lângă folosirea în încăperile de baie, Roto E-Tec Drive poate fi utilizat peste tot unde este posibilă economisirea costurilor cu încălzirea, printr-o aerisire controlată; de exemplu în dormitoare şi camere de zi. Dar şi în clădiri de birouri cu faţade mari din sticlă, pot fi scăzute simţitor costurile cu încălzirea.

Detalii şi informaţii suplimentare despre Roto E-Tec Drive  sunt disponibile în catalogul de prezentare – click aici.

 

Roto România – Tehnologia ferestrelor şi uşilor
info.ro@roto-frank.com, www.roto-romania.ro