Meniu principal

RIFF 2015 – International Architecture Expo Conference

riif-top

RIFF International Architecture Expo Conference este unul dintre cele mai importante evenimente dedicate arhitecturii europene, auditoriul având ocazia de a cunoaşte şi a urmări direct unii dintre cei mai importanţi arhitecţi din Europa prezentându-şi proiectele premiate.

Evenimentul va avea loc la București, pe 26-27 octombrie 2015, la Hotel Radisson Blu, și este organizat de ABplus Events. Prezentările din cadrul programului sunt axate fațade inovatoare, proiectarea de acoperisuri şi lucrări de izolare a clădirilor. Proiectele sunt prezentate din perspective diferite, de arhitecți și contractori.

Ediție RIFF 2015 va reuni la Bucureşti in cele două zile ale evenimentului peste 500 de arhitecti, designeri, dezvoltatori de proiecte și beneficiari, lideri pe piața construcțiilor, companii cu solutii pentru fatade, acoperisuri.

Din domeniul uşilor şi sistemelor de acces, printre participanţi şi expozanţi remarcăm prezenta SIATEC ( sponsor tradiţional al evenimentului )
ALUTERM-Octavian-Fanea

iar ca sponsori companiile COS, Alumil şi WSS.
riif-sponsoriInteresantă este prezenţa brandului WSS ( feronerie şi sisteme pentru uşi din sticlă ), acest brand german fiind promovat în ţara noastră de Geze România. Prezenta WSS indică clar intenţia managerilor de la Geze ca, după consolidarea poziţiei în topul furnizorilor de uşi automate, să dezvolte şi să facă mai vizibil portofoliul de produse cu feronerie pentru uşi din sticlă, divizie rămasă relativ în urmă faţă de principalii competitorii din piaţă.