Meniu principal

Rehab Kit de la Crane

rehabK-door

La fel ca orice alt tip de uşă, la o uşă rotativă este necesară o întreținere anuală. Dar ce se întâmplă dacă ușa nu a fost întreținută în mod corespunzător şi s-a stricat sau, designul său, nu mai corespunde în cazul reamenajării intrării?

Rehab Kit de la Crane poate fi o soluţie!

Americanii de la CRANE au pus în vânzare un kit constituit din foile de uşă rotativă şi mecanismele aferente astfel încât, pentru orice dimensiune se pot înlocui foile și hardware-ul de la o uşă rotativă existentă, indiferent de cine este producătorul original.
kit _crane
Un Kit Rehab pot fi fabricat din aluminiu, oțel inoxidabil, bronz sau lemn, fie pentru a se potrivi cu ușa originală  fie pentru a se potrivi cu noul design al intrării.

Şi un lucru important!
Dacă vechea uşă nu avea prevăzut un sistem pentru ieşirea de urgenţă, prin folosirea Rehab Kit se elimină această problemă – sistemul bookfold ( mecanismul de pliere a foilor ) face parte din kit.
Rehab Kit este disponibil atât pentru uşile manuale cât şi pentru uşile rotative automate sau cu control acces.

 

Despre Crane – Este un cunoscut brand, cu peste 60 de ani vechime, din Statele Unite; în acest moment este o subsidiară Dorma ( Germania ).

Detalii suplimentare pe site-ul Dorma America.