Meniu principal

Record România: The Open Door, cum a fost şi ce urmează

the_open_door_eveniment

Joi, 21 septembrie, a avut loc evenimentul oficial de lansare a producătorului de uşi automate Record, în România. Evenimentul a purtat numele simbolic The Open Door, ales pentru a evidenţia libertatea de mişcare, accesul neîngrădit, asigurate de uşile automate produse de brandul elveţian.

La evenimentul The Open Door au luat parte profesionişti ai diferitelor arii din industria construcţiilor: arhitecţi, constructori, faţadişti, manageri de proiect şi dezvoltatori, fiind prezenţi peste 90 de persoane.

Participanţii au discutat despre soluţii şi automatizări pentru căi de acces, despre spaţii noi construite, despre calitatea spaţiilor în care muncim şi a celor în care trăim. The Open Door a fost un eveniment dedicat celor care concep şi construiesc spaţii pentru viaţă, şi în mâna cărora stă schimbarea de care este nevoie.

Record crede că arhitecţii şi constructorii pot face diferenţa în industrie, aşa că reprezentanţii companiei au arătat soluţii speciale şi sofisticate de uşi automate, prin prezentarea unor proiecte naţionale dar şi internaţionale.

Evenimentul a fost deschis de Andreea Strugaru, Managing Partner Aluterm Group, compania care a adus brandul elveţian Record în România, prin divizia Siatec. Andreea Strugaru a vorbit despre parteneriatul dintre Aluterm şi Record, despre importanţa acestui brand elveţian pentru piaţa uşilor automate din România, dar şi despre schimbarea pe care o face în piaţă.

Dl. Ralf Bucher, Sales and Project Manager Record International a fost cel care a prezentat câteva dintre proiectele de renume ale producătorului. Discursul său a fost bazat atât pe proiectele din România ( în numar de 27 ), precum şi pe cele la nivel internaţional: Palatul Westminster, Gara principală din Berlin şi altele.

Dl. Ralf Bucher a menţionat în discursul său şi proiectul Apple Park, sediul central al renumitei companii, cu o suprafaţă ce o depăşeşte pe cea a Pentagonului. Proiectul îi aparţine renumitei case de arhitectură Foster and Partners iar RECORD a produs uşi automate personalizate, create în concordanţă cu exigenţele tehnice şi de design ale beneficiarului.

 

Programul complet al evenimentului:

  • Mesaj de bun venit – Andreea Strugaru Managing Partner Aluterm Group
  • RECORD în lume şi proiectul pentru România – Dl. Ralf Bucher şi Dl. Octavian Fanea irector Executiv Aluterm Group
  • Exceptional international and national projects – prezentare sustinuta în limba engleză de Dl. Ralf Buchernd Project Manager Record
  • Concluzii şi invitaţie la colaborare – Alexandru Grigorescu, Marketing Manager at Aluterm Group
  • Scurt recital de muzica clasica – The Chamber Music Project – recital sustinut de Raluca Stratulat vioară şi Andreea Timiras violoncel
  • Cocktail si networking

 

Informaţii complete despre eveniment, pe pagina specială Record România, click aici