Meniu principal

Ramplast a fost cumpărată cu 12,11 milioane lei de către Dynamic Selling Group din Galaţi

ramplast_bursa_valori_bucuresti

Combinatul Oltchim Râmnicu Vâlcea (OLT) a finalizat tranzacţia privind vânzarea Diviziei Materiale de Construcţii Ramplast, către Dynamic Selling Group.
Conform comunicatului emis de Bursei de Valori Bucureşti (BVB), pe data 12 iunie a fost semnat contractul de vânzare-cumpărare la preţul de 12,11 milioane de lei, iar pe 13 iunie Combinatul Oltchim Râmnicu Vâlcea a încasat integral suma menţionată în contract, fără TVA.

Potrivit publicaţiei „Gazeta Vâlceană” Ramplast a fost scos la vânzare la finalul lunii februarie, când adunarea creditorilor de la Oltchim a aprobat oferta şi contractul de vânzare de active cu privire la Pachetul operaţional 6-Divizia Materiale de Construcţii Ramplast. Încă de pe atunci s-a știut numele companiei care va cumpăra Ramplast, fiind făcut public chiar și preţul tranzacţie.

Dynamic Selling Group, este unul dintre cei mai mari producători și distribuitori de profile și accesorii pentru prelucrarea tâmplăriei, PVC din RomâniaÎnființată în anul 2004, având capital privat integral românesc, compania Dynamic Selling Group a fost orientată încă de la început spre distribuția de profile PVC marca Ramplast. 
În prezent, compania deservește peste 1500 de clienți și activează pe teritoriul României. Deținem 8 depozite proprii la: Constanța, Galați, Bacău, Iași, Cluj, Baia Mare, București și Timișoara și colaborăm cu 7 distribuitori – www.dynamic-sg.ro