Meniu principal

Rafinamentul unei uși rotative Record surprins în culorile toamnei

usa_rotativa_record_siatec_unirii_view

Finalizată de curând, Unirii View, cea mai înaltă și modernă clădire de birouri din centrul Bucureștiului, investiția totală fiind de aproximativ 33 de milioane de euro.
Amplasată pe Bd. Corneliu Coposu, clădirea cu o înălţime de 73 metri are suprafață închiriabilă de aproximativ 17.300 de mp, desfășurată pe 19 etaje supraterane. Parcarea subterană este împărțită pe trei niveluri. 
Clădirea este deja pre-închiriată în proporție de 80%. Printre chiriaşi sunt NTT Data România, Spaces, H&M România, Pernod Ricard România și Red Bull România

Westfourth Architecture împreună cu DMA Architecture & Interior Design au realizat proiectul de arhitectură și componenta de design, antreprenor general a fost firma de construcţii Bog’Art iar faţada a fost executată de compania Alusystem.

La intrarea principală  arhitecţii au optat pentru o ușă rotativă full glass, preferând acest tip de ușă pentru că aceasta se integrează perfect în faţada din sticlă, componenta inedita a& acestui model fiind dată de efectul pe care îl produce prin surplusul de lumină și prin corelarea design-ului minimalist cu robusteţea structurii din oţel și a sticlei.

Ușa rotativă cu patru canaturi este automată, cu sistemul de acţionare îngropat în pardoseală are tavanul complet din sticlă, finisajul ales fiind negru-mat anodizat.

Brandul Record este disponibil în România prin Aluterm Group. Record România pune la dispoziţia clienţilor săi cea mai completă gamă de uşi automate. Produsele high-tech sunt concepute pentru a satisface nevoile de automatizare a clădirilor moderne, iar design-ul lor elegant, cu o varietate de opţiuni, este compatibil cu orice stil sau plan de arhitectură.

Detalii şi informaţii suplimentare:
Record Romania – SIATEC, divizie Aluterm Group
telefon – 0372 368 355, e-mail – marketing@aluterm.ro, www.record-romania.com