Meniu principal

QFORT extinde capactitatea de producţie pentru ferestrele şi uşile din aluminiu

qfort_stefan_cherciu

Ziarul Financiar, 1 octombrie 2018

Ştefan Cherciu, omul din spatele ferestrelor QFort, pregăteşte 100 mil. lei pentru noi investiţii la Craiova

Compania a solicitat un ajutor de stat de 48,5 mil. lei din investiţia totală.

Producătorul de ferestre Casa Noas­tră din Craiova (bran­dul QFort), deţinut de omul de afaceri Ştefan Cherciu, pregăteşte o investiţie de circa 100 de milioane de lei în extinderea capaci­tă­ţilor de producţie. Com­pania a solicitat un ajutor de stat care, dacă va fi aprobat, ar urma să finanţeze ju­mă­tate din totalul in­ves­tiţiei, arată cererile de acord de la Ministerul de Finanţe.
„Extindem capa­ci­tatea de pro­duc­ţie fe­restre şi uşi din alu­mi­niu. Vrem să începem anul viitor şi să fina­li­zăm în 2023“, spune Ştefan Cherciu, pro­prie­tarul producă­torului.

Articol ZF, click aici
Sursa foto: Mediafax

Casa Noastră, proprietar al brandului QFort, este cel mai mare producător naţional de sisteme de ferestre și uși din PVC cu geam termoizolant. Compania a fost înfiinţată în anul 1995, are capital în totalitate românesc. Investiţiile în fabrici au depășit 40 de milioane de euro până în acest moment. Casa Noastra, producătorul ferestrelor Qfort trimite la export două treimi din producţie iar pe piaţă din Italia, compania este considerată al doilea furnizor de ferestre și uși din PVC.

www.qfort.ro