Meniu principal

Promoţiile și ofertele lunii februarie în magazinele de bricolaj

promotii_dy_februarie_2019

Cifrele de vânzări realizate de marile reţele de magazine de bricolaj sau do-it-yourself (DIY) din România au crescut an de an, prin acest canal vânzându-se deja un număr mare de uși de intrare / interior sau feronerii precum mânere, broaște, încuietori ori sisteme de siguranţă.

Dacă iniţial gama de produse a fost mult mai restrânsă și de o calitate medie, în acest moment prin magazinele de bricolaj a început să se vândă o gamă mult mai diversă de produse care cuprinde și uși de garaj, obloane pentru ferestre, uși din sticlă sau sisteme de control acces ori sisteme pentru case inteligente.
Mai mult, deși mai timid, în standurile magazinelor au început să apara și produse de o calitate superioară ale unor firme de renume.

Concurenţa între reţele de magazine fiind deja o certitudine, fiecare dintre acestea încearcă să-și atragă clienţii cu o multitudine de oferte sau promoţii speciale și cu o promovare constantă pe canalele de social media.

Astfel HORNBACH invită pe toţi cei interesaţi în magazinele sale la prezentarea proiectului „Smart home. Sisteme moderne pentru case inteligente“, în perioada  6 februarie – 3 martie 2019, oferind soluții complete pentru o casă inteligentă, cu ajutorul cărora se poate beneficia de un plus de siguranță, precum și de un consum mai redus de energie. Oferta de produse cuprinde: încuietori inteligente, vizoare electronice, kit-uri CCTV Smart Home, senzori și întrerupătoare inteligente precum și sisteme de supraveghere Smart Home.

hornbach_smart_home
Detalii și ofertele complete sunt disponibil pe site-ul HORNBACH, la secţiunea proiecte, click aici

 

Brico Depot – promovează în această perioadă brandul  Smith and Locke ( cilindri, vizoare, lacăte și seifuri ), totul sub motto-ul Soluții complete pentru securitatea bunurilor tale

 

Iar la Leroy Merlin tocmai s-a încheiat Concursul “Construcții cu uși” derulat pe pagina sa de Facebook în perioada: 01.02.2019 -11.02.2019 ( detalii click aici ) cele 3 premii au constat în vouchere de 100 lei fiecare. Leroy Merlin derulează în permanenţă astfel de concursuri, pe diferite teme, premiile constând în vouchere de diferite valori.

concurs_leroy_merlin_2019

 

Deci, dacă doriţi o uși de interior, mânere sau încuietori, nu ocoliţi marile magazinele de bricolaj. Este posibil să găsiţi tot ceea ce vă doriţi, la preţuri corecte și mai este de remarcat un lucru – multe dintre produse sunt Fabricate în România, produsele românești având o pondere importantă în oferta generală!