Meniu principal

Proiectele Auchan România

Coresi-Auchan-Brasov

După ce au cumpărat şi apoi au rebrănduit reţeaua de supermarket-uri Real, cei de la Auchan au început construirea a două centre comerciale complet noi:

Auchan Coresi – Braşov

Pe cele 100  de hectare cumpărate de Immochan în 2012, în prima fază, cu o invesţie de 60 de milioane euro se va construi Centrul Comercial Coresi, pe o suprafaţă de 24 hectare. Vor fi 139 de magazine, 6.000 mp spaţii de agrement şi cel mai mare hypermarket Auchan din Transilvania.

coresi1

În proiect sunt prevăzute două uşi rotative, aproximativ 22 uşi glisante automate şi peste 320 uşi tehnice.

auchan_coresi1
Sursa foto: Skyscrapercity

În faza a doua a proiectului, planurile prevăd construirea unui ansamblu rezidenţial şi a unui hotel.

auchan_coresi2

 

Auchan City – Drumul Taberei

auchan_city

Construcţia va avea 11.000 mp iar planurile cuprind două uşi rotative, 12 uşi glisante automate şi aprox. 180 usi tehnice. Termen de finalizare 2015.

auchan_city1
Sursa foto: Economica

Antreprenorul General este acelaşi la ambele proiecte – Bog’Art iar un interesant articol despre cel care coordonează aceste investiţii, un manager de doar 36 de ani, poate fi citit în Business Magazin.

Şi o întrebare pentru cei de la Auchan: pe când o intrare într-un magazin precum cea din fotografiile de mai jos?  Sunt de la un Auchan din Italia, windfang-ul este făcut cu profile Schüco iar uşile automate sunt Gilgen Kaba.

auchan1

auchan2
Sursa foto: Coesi