Meniu principal

Proiecte noi pentru Bucureşti

ikea-timpuri-noi

Patru proiecte în faza de proiectare, autorizare sau demarare a lucrări de şantier …câteva mii de uşi care vor trebui livrate şi montate.

IKEA Timpuri Noi

ikea 1 Dezvoltator: Interprime Properties ( Divizia Imobiliara IKEA )
Arhitectura: Westfourth Architecture
Detalii: Autorizarea construcţiei a fost primită în decembrie 2013, pe 51.000 mp cei de la IKEA urmând să construiască două clădiri de birouri, spaţii comerciale şi câteva clădiri rezidenţiale.
UpDate februarie 2015 – firma de arhitectură înscrisă pe panoul de şantier este Studio 10M; detalii suplimentare aici.

Oregon Park

oregon

Dezvoltator: Portland Trust
Arhitectura:
Detalii: O investiţie de 100-150 milioane euro în trei clădiri de birouri, cu o suprafaţă totală de 70.000 mp. Alte detalii pe site-ul proiectului aici.

GlobalWorth Campus

globalworth-campus

Dezvoltator: Globalworth Real Estate
Arhitectura:
Detalii: Investiţie estimată la peste 100 milioane de euro; 3 turnuri de birouri cu o suprafaţă totală de  100.000 mp; termen de finalizare 2016. De curând a fost anunţat primul chiriaş – Deutsche Telecom ( cu 25.000 mp ). Alte detalii pe site-ul proiectului aici.

Proiect imobiliar Bere Griviţa

grivita

Dezvoltator: Element Development
Arhitectura: Westfourth Arhitecture
Detalii: Investiţie de 40 milioane euro într-o clădire nouă de birouri de clasă A ( 27.000 mp ), în restaurarea celor trei clădiri de patrimoniu – orzăria, mălţăria şi pavilionul administrativ – ( aproximativ 9.000 mp care vor deveni un spaţiu de entertainment cu cafenele, terase, restaurante şi o berărie ) şi într-un centru comercial Kaufland.