Meniu principal

Produsele și sistemele de solutii GEZE pentru tehnologia ușilor, ferestrelor și siguranței

prezentare_gama_produse_geze_2018

GEZE GmbH se numără printre cei mai importanti furnizori de sisteme pentru uși, ferestre și sisteme de securitate.
Fiind și unul dintre liderii de piață în domeniul inovării și designului, compania, înființată la Stuttgart în 1863, dezvoltă, produce și distribuie tehnologii de cea mai bună calitate, care au un impact major asupra sistemelor de management al clădirilor. Produsele sunt supuse în permanență dezvoltării ulterioare în propriul centru de cercetare și tehnologie al companiei.

GEZE reprezintă calitate „Made in Germany” în întreaga lume. Din acest motiv, produsele GEZE sunt fabricate și ansamblate în toate fabricile sale, în conformitate cu standardele de calitate germane. Dar marcajul de calitate înseamnă mult mai mult, acesta este susținut și promovat în mod sistematic. Și acest lucru nu este reflectat doar în tehnologie, ci în termeni de funcționalitate inteligentă, durabilitate și design unic.

Produsele și sistemele de soluții GEZE sunt supuse în permanență monitorizării interne și externe și au primit de-a lungul timpului mai multe aprobări, certificate și mărci de calitate recunoscute pe plan internațional atât de la instituții naționale germane cât și internaționale.

centru_dezvoltare_geze
Noul Centrul de Dezvoltare Tehnologica GEZE

Acestea garantează calitatea ridicată GEZE, nu numai în Germania, ci și în întreaga lume.

De la nivel local la nivel global
Sediul GEZE se află la Leonberg, aproape de Stuttgart, din 1959, unde peste 900 de angajați cu înaltă calificare își utilizează cunoștințele și abilitățile în propriul centru tehnologic al companiei și în fabricile de producție având echipamente de ultimă oră.
Ei lucrează împreună, folosind know-how corporativ pentru a crea produse inovatoare. GEZE Germania continua să furnizeze facilitățile centrelor de dezvoltare și producție și către celelalte fabrici GEZE din intreaga lume.
Prin urmare, GEZE are sedii de producție în China și Serbia, pentru a putea livra clienților lor din întreaga lume, într-un timp cât mai scurt posibil. Cu cele 31 companii subsidiare și o rețea vastă de agenții, GEZE este prezentată pe plan mondial.

Tehnologia ușilor
Funcționalitatea, performanțele superioare și fiabilitatea dispozitivelor de închidere a ușilor GEZE sunt impresionante. Este de remarcat designul comun pentru întreaga gamă, capacitatea de a le utiliza pentru toate lățimile și greutățile ușilor și faptul că pot fi ajustate individual. Produsele sunt mereu îmbunătățite iar caracteristicile de baza sunt actualizate. De exemplu, acum cerințele privind protecția împotriva incendiilor și accesibilitatea sunt îndeplinite cu ajutorul unui sistem de închidere a ușii.

geze_building

Sisteme automate de uși
Sistemele automate de uși GEZE deschid o mare varietate de opțiuni în ceea ce privește designul unei uși. Cea mai recentă tehnologie inovatoare, de înaltă performanță, siguranța, accesibilitate și designul unității de comandă de primă clasă au distanțat produsele GEZE de competitori. GEZE oferă soluții complete pentru toate cerințele individuale.

Extragerea fumului și a căldurii și tehnologia ferestrelor
Sistemele de evacuare a fumului și a căldurii și sistemele de ventilație GEZE oferă proiectanților soluții complete în acest domeniu. Este disponibilă o gamă completă de sisteme de acționare eficiente din punct de vedere energetic și soluții complete certificate pentru alimentarea și extragerea aerului.

Tehnologia de siguranță
Tehnologia de siguranță GEZE stabilește standardele pentru protecția preventivă împotriva incendiilor, controlul accesului și securitatea antifurt în cazul ieșirilor de urgență. Pentru fiecare dintre aceste obiective, GEZE oferă soluții personalizate, care țin cont de cerințele individuale de siguranță.

Sisteme de management al clădirilor
În sistemul de management al clădirilor GEZE, ferestrele, usile și produsele de siguranță sunt integrate în sistemele de securitate și control ale clădirii. Un sistem central de vizualizare și control monitorizează diversele componente automatizate din clădire și oferă o securitate sporita prin multiple posibilități de conectare în rețea.

Sisteme din sticlă
Sistemele din sticlă GEZE se caracterizează printr-un design deosebit și prin transparență. Ele se pot integra fie în arhitectura clădirii, fie se pot evidenția cu o caracteristică accentuată. GEZE oferă o gamă largă de tehnologii pentru uși glisante funcționale, fiabile și cu o estetică aparte.

catalog_geze_2018
Catalog general GEZE – click aici

Mai multe informații și detalii suplimentare despre produsele GEZE sunt disponibile pe site-ul GEZE România: www.geze.ro