Meniu principal

Prezenţa Roto Frank la BAU 2017 – Individualitatea în diversitatea ei

roto_bau_2017

Pe lângă furnizorii de componente fiabile, proiectanţii de ferestre şi uşi din aluminiu de înaltă calitate au nevoie, de asemenea şi de expertiză în materie de design a producătorilor de componente.
Pentru cei care doresc să planifice, proiecteze sau să producă sisteme culisante moderne, o vizită la standul Roto se va dovedi deosebit de utilă: Roto oferă soluţii inovative şi un vast portofoliu de produse cu diverse soluţii de feronerie – chiar şi pentru cercevele foarte grele sau pentru sisteme care trebuie să fie bine izolate, fără bariere sau deosebit de uşor de utilizat.
stand_roto_bau_2017Aşadar Roto va prezenta în standul cu o suprafaţă de 300 de metri pătraţi (hala C1, standul 319), pe de o parte, soluţii de feronerie pentru ferestre şi uşi culisante din aluminiu cu o gamă variată de funcţii, şi,  pe de altă parte, soluţii inovative pentru proiecte dezvoltate de Roto în colaborare cu producătorii de ferestre sau faţade din aluminiu.

Kit-ul de prezentare al companie Roto Frank şi a produsele prezentate în standul BAU 2017 este disponibil în limbile germană si engleză, în format pdf, printr-un singur click aici .

 

Standul Roto Frank – BAU 2017 – galerie foto

Sursa foto: facebook Roto România