Meniu principal

Prezenţă RECORD ROMÂNIA la Architecture Conference & Expo Cluj 2016!

În cadrul Architecture Conference&Expo, brandul Record a fost prezentat de Octavian Fanea, Sales Manager Aluterm Group.
Dl.Octavian Fanea prezentat în faţa invitaţilor de la eveniment brandul Record şi creşterea sa în ultimii ani, ţinând să evidenţieze importanţa arhitecturii în România şi a vorbit despre relaţia dintre specialişti, arhitecţi şi produs. Un alt subiect dezbătut de Octavian Fanea a fost reprezentat de siguranţa persoanelor; au fost prezentat diferenţele dintre normativele Europene şi cele din România dar şi soluţiile de evacuare oferite de specialiştii Record.

octavian_fanea_aluterm_record

Una dintre soluţiile de top pentru evacuare oferită de Record fiind sistemul break-out, ce permite batarea canaturilor şi eliberarea completa a spaţiului de trecere.

Despre AGTA RECORD
AGTA RECORD se numără printre principalii producători mondiali de sisteme automate pentru uşi. Grupul Record are sediul în Fehraltorf, Elveţia. În prezent, compania produce şi furnizează produse de înaltă calitate pe pieţele globale, prin intermediul a 29 de filiale şi 200 de agenţii.
Atunci când H.H.Bunzl a înfiinţat compania în anul 1953, nu şi-a imaginat că avea să devină în curând unul dintre cei mai importanţi furnizori mondiali de sisteme de automatizare pentru uşi. Şi atunci, la fel ca şi acum, Record şi-a canalizat întreaga activitate pentru a răspunde complet cerinţelor clienţilor.
În prezent, RECORD are mai mult de 2.000 de oameni angajaţi, în toată lumea. Focusul lor este acela de a dezvolta şi produce sisteme de înaltă calitate şi soluţii inovatoare.
Gama de produse include uşi automate glisante, rabatabile, batante, etanşe, uşi pentru medii curate, uşi rezistente la foc si fum, sisteme de uşi one-way, usi rapide pentru aplicaţii industriale, uşi pentru evacuare în caz de urgenţă. RECORD produce şi uşi telescopice, radiale, înclinate precum şi modele rezistente la efracţie. Perifericele pentru sisteme de uşi sunt în totalitate dezvoltate şi produse de RECORD fabricile din Elveţia.

RECORD acordă o foarte mare atenţie serviciilor de service şi mentenanţă pentru că îşi doreşte ca toate uşile RECORD să funcţioneze impecabil!

www.record-romania.ro