Meniu principal

Prezenţă record a firmelor românești la MADE Expo Milano 2019

made_expo_2019_companii_romanesti

Nu mai puţin de 7 companii românești vor fi prezente cu standuri proprii la MADE Expo Milano 2019, cel mai important târg de profil din Italia și al doilea din Europa după BAU München.

Dacă la BAU München prezenţa companiilor românești a fost nesemnificativă, altfel stau lucrurile la Made Expo Milano.
Bico Industries, Komfort Wood, Lipoplast, Mondo Style, Optimedia, Pinum Doors&Windows și QFort ( Casa Noastră ) sunt firmele românești care își vor prezinta direct produsele și proiectele realizate, fiind evidentă intenţia acestora de a pătrunde sau de a-și consolida poziţia pe piaţa italiană, România fiind în acest moment printre cei mai importanţi furnizori externi de tâmplărie termopan pe această piaţă.
România este pe primele locuri nu doar la categorie expozanţi ci și la cea de vizitatori, anul trecut fiind pe locul 5 ca număr de vizitatori din străinate după Elveţia, Rusia, Franţa și Spania.

MADE Expo se desfășoară la Milano, în perioada 13 – 16 martie 2017 și cuprinde 4 saloane specializate: Construcţii şi materiale de construcţii; Tâmplărie şi feronerie; Amenajări Interioare şi Finisaje de interor/exterior, Software pentru tehnologii şi servicii aferente.

www.madeexpo.it