Meniu principal

Prezenţa Grupului Gretsch-Unitas ( G-U ) la Security Essen 2018

stand_g_u_essen_2018

Tema centrală a standului G-U la Security ESSEN 2018 este reprezentată de soluțiile şi sistemele de control acces pentru usi și sistemele sau produsele care echipează uşile aflate pe căile de evacuare și de salvare. Vor fi prezentate noi produse, idei inovatoare și dezvoltări avansate ale produselor tradiționale, împreună cu o gamă largă de servicii care să îi ajute pe clienți în planificarea proiectelor.
Prin oferirea unor produse şi sisteme de ultimă generaţie, specialiştii G-U vin în întâmpinarea celor interesati cu produse şi soluţii  pentru căile de evacuare, siguranţa şi securitatea la închidere şi soluţii complexe pentru construcţii fără bariere

Securitate electronică
Control acces cu mai mare flexibilitate – gama de produse ixalo
Sistemul electronic de blocare ixalo de la BKS combină o varietate de produse și tehnologii electronice într-un sistem global de ultimă generație. Opțional echipat cu tehnologia BKS SE sau cu tehnologia RFID MIFARE® ( MIFARE® Classic, MIFARE® DESFire® EV1 ), ixalo oferă o paletă largă de aplicații pentru a satisface cerințele individuale ale clienților. Proiectele individuale pot fi configurate în mod convenabil, fiabil și rentabil prin combinarea sistemelor mecanice și electronice de blocare BKS.

Sisteme elecronice de închidere
Sistemul electronic de închidere BKS este completat de noua gamă de elemente electronice de ușă cu un design atractiv. Gama ixalo se integrează fără probleme în sistemul global modular și oferă o soluție foarte convenabilă pentru gestionarea accesului.

security_ixalo_essen_2018

Securitatea mecanică
Produsele de închidere BKS îndeplinesc cele mai stricte cerințe de calitate și securitate oferind soluții de protectie mecanică a ușilor de cea mai înaltă calitate. Cheile reversibile moderne sunt echipate cu protecție dublă și pot fi solicitate numai de către persoane autorizate în baza unui card de securitate. Există si posibilitatea solicitării ulterioare de chei sau cilindri precum si varianta unei extinderi flexibile pentru sistemele master key deja existente.
Sistemul Janus include, de asemenea, protecție la găurire/ extragere pentru a preveni deschiderea forțată, avand si o caracteristică inovatoare de protecție împotriva copierii. BKS oferă serviciile complete clienților privind asistența în ceea ce privește planificarea, comandarea, administrarea și programarea sistemelor de chei principale.

 

BKS KeyManager 5.0 – pentru o administrare și o programare mai ușoară
KeyManager: este un software pentru sistemele cheie care combină componentele mecanice, mecatronice și electronice într-un sistem global. O interfață de utilizator oferă o imagine de ansamblu completă a tuturor suporturilor electronice și mecanice de acces, cum ar fi cilindrii, cheile și transponderele. Modulul mecanic KeyManager a fost reproiectat și oferă acum o interfață de utilizator rapidă, intuitivă și modernă, cu funcții îmbunătățite. Mijloacelor de acces electronice le pot fi atribuite drepturi de acces pentru ușile individuale sau pentru grupurile de uși întregi prin BKS KeyManager. O limită de timp poate fi impusă, de ex. în anumite momente în timpul zilei sau pentru perioade întregi. Drepturile de acces pot fi modificate și adaptate oricând.bks_keymanager_5

 

Expertiză în securitatea ușilor de evacuare
Sistemele de căi de evacuare și de salvare nu permit, prin natura lor complexă, soluții independente, punctuale. Plecând de la premiza că oricât de bun este un produs acesta funcţionează eficient doar în condiţiile în care este integrat într-un sistem care funcţionează la acelaşi nivel, G-U oferă soluţii complete pentru proiecte şi soluţii pentru diverse produse, totul dintr-o singură sursă, asigurând un pachet de servicii complete, începând cu planificare tehnică şi proiectarea, continuând apoi cu producerea pieselor speciale şi participarea împreună cu partenerii săi la cele mai importante proiecte din lume.

 

Pentru arhitecţi, proiectanţi sau fabricanţi, G-U oferă soluţii eficiente şi sigure, întotdeauna adaptate exact la cerinţele oricărui proiect şi în conformitate cu standardele europene actuale. De la uşi automate glisante sau rotative, sisteme de control acces sau închideri de siguranţă, căi de evacuare sau bare antipanică, toate produsele G-U/BKS sunt testate şi certificate împreună ca sistem, compatibilitatea deplină a funcţiilor fiind una din condiţiile de baza pentru o utilizare eficientă şi în deplină siguranţă.

 

Detalii şi informaţii suplimentare: G-U Ferrom România: www.g-u.ro,  office@g-u.ro