Meniu principal

POSEIDON TT: siguranţă şi calitate italiană sub semnătura AGB

poseidon_AGB

Gama de accesorii POSEIDON TT este dedicată feroneriei oscilo-batante pentru ferestre sau uşi din lemn, PVC sau aluminiu, sistemul de bază fiind compus din două cârlige contrapuse ce intră şi se fixează în blocatori dedicaţi, foarte rezistenţi, care împiedică orice decalaj sau deplasare a cercevelei faţă de toc.
POSEIDON TT a fost gândită atât pentru traversa inferioară cât şi pentru montanţii verticali ( parte balamale şi parte cremon ) cuprinzând elemente ce se pot utiliza pentru majoritatea tipologiilor şi dimensiunilor de ferestre sau uşi.
Echipată cu sistemul POSEIDON TT, uşa sau fereastra se încadrează în clasă antiefracţie RC2/3 PLUS iar timpul necesar de pătrundere în locuinţă creşte de la 5 minute ( standard RC2 ) la 20 minute ( mult peste cerinţele standardului ).
agb_poseidon

Tot pentru asigurarea rezistenţei la efracţie, există o camă tip ciupercă, din oţel. Această alegere s-a făcut pentru a creşte stabilitatea şi a evita problemele apărute la componentele autoreglabile, mai puţin eficiente în termeni de presiune şi de rezistenţă la tentativele de spargere.
Blocatorii cu baza deschisă, împreună cu camele reglabile, permit ajustări ample ale feroneriei cu garanţia că punctele de închidere menţin aceleaşi performanţe de presiune şi antiefracţie în oricare poziţie a reglajului. Forma în U a opozanţilor din oţel călit permite camei încastrarea perfectă, făcând astfel imposibilă alunecarea acesteia. Rezultatul este un sistem de tâmplărie ce permite clasificarea RC2 si RC3 utilizând componente standard, de serie.
blocator_agb_feronerie

Detalii şi informaţii suplimentare despre broasca de înaltă siguranţă POSEIDON TT dar şi despre alte produse AGB se pot afla din catalogul AGB  – click aici

 

Reprezentant AGB România: Dana Comşa comsadana@gmail.com, mobil 0743 228 344
Distribuitori feronerie lemn: Euro-Wood SRL – IaşiW-tech SRL – Braşov 
Distribuitori feronerie PVC şi aluminiu:  Extruplast Logistic SRL / Fenstermarkt SRL