Meniu principal

Porţi şi garduri din aluminiu în oferta Alugard Concept

alugard_concept_showroom

În ultimul timp asistăm la o creştere a pieţei porţilor şi gardurilor din aluminiu, acest material fiind o alternativă viabilă la clasicele porţi şi garduri din fier sau lemn.

În producţia acestora se folosesc profile din aluminiu extrudat, întreg procesul de proiectare şi de fabricaţie fiind extrem de simplu şi uşor de urmărit iar fiecare componentă a produsului final poate fi inspectată în orice fază a fabricaţiei. Mai mult, atât porţile cât şi gardurile au un finisaj impecabil, este uniform, fără urme de sudură sau polizare.
Ultilizarea diverselor profile, posibilitatea vopsirii separate permit producerea unei game variate de modele care se pot personaliza, în funcţie de preferinţele oricărui client.
Datorită structurii modulare, portile şi gardurile din aluminiu se asamblează uşor iar timpul de montaj este foarte scurt.

Pe lângă porţile şi gardurile din aluminiu portofoliul Alugard Concept cuprinde şi balustrade sau pergole, tâmplării din aluminiu, sau servicii speciale de curbare a profilelor din aluminiu.

Avantajele porţilor şi gardurilor din aluminiu produse de Alugard Concept:

  • rezistenţă sporită la coroziune – porţile şi gardurile din aluminiu au o durată de viaţă foarte mare
  • faţă de porţile din fier, aluminiu are o mai mare stabilitate termică, dilatările şi contractările fiind foarte reduse; deformările sunt minime
  • gama foarte mare de finisaje – profilele sunt vopsite în camp electrostatic în orice culoare RAL sau pot avea, prin înfoliere, finisajul imitaţie lemn
  • porţile din aluminiu sunt foarte uşoare asigurând astfel o funcţionare îndelungată a sistemului de automatizare folosit la închiderea şi deschiderea lor
  • costuri minime de intreţinere – ele işi păstrează aspect nou, singura operaţiune de întreţinere fiind cea de ştergere periodică cu o cârpă umedă

alugard_concept_4

Mai multe detalii despre produse, proiectele realizate şi preţuri se pot afla accesând contul de facebook Alugard Concept, click aici sau la telefon 0771 301 891.

Pentru cei interesaţi, în showroom-ul Luceafarul – Madrugada din Oradea sunt prezente produsele Alugard Concept, echipa de specialiştii fiind în permanenţă la dispoziţia clienţilor pentru a oferi cele mai bune soluţii.

Showroom Luceafarul – Oradea
Calea Aradului, nr. 4, e-mail: office@madrugadaconcept.ro