Meniu principal

Portavant 150 multiline, uşa glisantă telescopică pentru deschideri largi, de până la 6 metri!

vitris_Portavant_150_multiline

Cel mai nou model de uşă glisantă Vitris ( Germania ), uşa telescopică Portavant 150 multiline reprezintă soluţia ideală pentru deschiderile mari, de până la 6 metri lăţime, în varianta parcării în ambele părţi laterale ( stânga şi dreapta ) a panourilor mobile din sticlă.
Instalarea simplă, aparentă pe tavan sau îngropată în tavan precum şi posibilitatea de a parca în lateral până la 5 panouri din sticlă într-o singură parte, conferă acestui model o mare versatilitate în folosirea la compartimentările diverselor spaţii interiore atât în cadrul amenajării birourilor dar şi pe segmentul rezidenţial, pentru delimitarea spaţiilor bucătarie-living sau în holuri de acces.
vitris_Portavant_150_multiline_cadru
Şinele de glisare pot fi comandate şi în varianta care să permită montarea unor panouri fixe laterale din sticlă iar greutatea recomandată pentru panourile mobile de sticlă este între 50 şi 150kg. Pentru siguranţa în utilizare, Portavant150 multiline este dotată cu mecanisme de încetinere şi de amortizare la închidere.
vitris_detaliu

Ca noutate faţă de alte modele de uşi glisante, Portavant 150 multiline se poate regla şi în cazul nealinierii perfecte în plan vertical, la montajul sinei  – este o situaţie des întâlnită, mai ales în cazul deschiderilor mari; dispozitivele speciale de prindere permit toreranţe de până la  +/- 2,5 mm.vitris_instalare_reglare

 

Detalii şi informaţii suplimentare despre uşa glisantă Vitris Portavant 150 multiline se pot afla consultant catalogul de prezentare – click aici

 

Portavant 150 multiline face parte din portofoliul de produse Simax Automatic şi este disponibilă pe baza de comandă.

Simax Automatic Bucureşti
telefon – 021 313 23 00, 021 313 23 08
e-mail – office.simax@gmail.com