Meniu principal

Plasă de tânţari automată pentru uși de terase sau balcoane

plasa_tantari_automata_feel

Confort sporit și libertate de miscare!

Piaţa automatizărilor pentru segmentul rezidenţial este una din cele mai dinamice pieţe, diverse automatizări devenind deja lucruri comune pentru foarte multe dintre noile spaţii de locuit.
Dacă la început ușile de garaj erau principalele beneficiare ale confortul dat de o automatizare comandată prin buton sau de la distanţă, acum astfel de sisteme sunt întâlnite începând cu porţile de acces în curte, la ușile de intrare sau la rulourile ferestrelor, la obloane sau la ferestrele de mansardă sau chiar la draperiile interioare.

Recent compania italiană EFFE TRADE, specializată în producţia de sisteme de plase de tânţari și rulouri, a introdus pe piaţă plasa de tânţari automată FEEL, acţionată electric, specială pentru ușile de terasă sau balcoane.

Sistemul FEEL, datorită caracteristicilor sale tehnice extrem de avansate, asigură un confort deosebit în utilizare, fiind extrem de ușor de montat și de folosit.
Un atu al acestui sistem este faptul că sursa electrică este asigurată de o un acumulator, detaliu foarte important în cazul construcţiilor deja finalizate; nu mai sunt necesare lucrări de intervenţii și reparaţii pentru a trage cablurile electrice de alimentare pe poziţie.
Plasa de tânţari FEEL este dotată si cu un senzator de proximitate care comandă deschiderea automată atunci când cineva se apropie de ușă; acest senzor poate fi reglat astfel încât plasa să se deschidă și în cazul în care se apropie un animal de companie. În kit-ul de instalare există și un buton care poate acţiona, deasemenea, deschiderea ușii.
Viteza de deschidere este setată pentru o utilizare optimă: un gol cu lăţimea de 1 metru este complet deschis în doar 2 secunde, permiţând astfel o trecere liberă atunci când se dorește acest lucru.

În acest moment, sistemul FEEL este comercializat doar în Italia.

www.effetrade.it