Meniu principal

Penosil România: spuma poliuretanică GOLD GUN 65

penosil_gold_gun_produs_top

Spuma poliuretanică GOLD GUN 65 etanșează perfect ferestrele!

GOLD GUN 65 – spuma poliuretanică cu cea mai înaltă calitate stabilă şi debit crescut (cu 30% mai mare decât la spuma obişnuită), potrivită chiar şi pentru cei mai exigenţi utilizatori şi pentru condiţii dificile.

Trecerea în revistă a caracteristicilor tehnice ale excepţionalului produs este esenţială pentru înţelegerea eforturilor pe care specialiştii PENOSIL le-au depus pentru fabricarea unui produs cu asemenea performanţe: începȃnd de la structura ei foarte uniformă şi densă caracteristica adecvării suple la diferite condiţii trecȃnd prin întărirea rapidă, post-expandarea redusă, dozarea precisă şi posibilitatea utilizării economice, şi ajungȃnd la puternica aderenţă, aplicarea cu pistol şi sfera largă a domeniilor de utilizare: lucrări voluminoase cu un consum ridicat de spumă, lucrări de înaltă calitate, instalarea şi izolarea uşilor şi ferestrelor, fixarea panourilor de perete, umplerea găurilor şi spaţiilor, izolarea rosturilor, izolarea termică şi fonică.

Important! – Produsele Penosil sunt disponibile în noul magazin online penosil.ro sau pot fi achiziționate din magazinele Praktiker, Brico Depot, pe EMAG și în magazine de construcții și finisaje din întreaga țară.


Calităţile şi avantajele reale ale produsului de top GOLD GUN 65

După cum se ştie, o importantă cauză a pierderii de căldură este transferul termic defectuos, ca rezultat al unei proiectări greșite sau a producerii greşite a unor elemente de construcție. Acest fenomen se manifestă prin pierderi de căldură, creșterea umidității și apariția mucegaiului. Ferestrele și ușile reprezintă zone de transfer termic semnificativ. De aceea este important ca acestea să fie montate și etanșeizate corect pentru evitarea multor greșeli. Una dintre cele mai frecvente greșeli este alegerea unui material de etanșare nepotrivit, care nu conferă o barieră termică.

spuma_poliuretanica_gold_gun_65_detaliu

PENOSIL GOLD GUN 65, spuma poliuretanică de randament, este soluția perfectă pentru construirea cu eficiență termică. Ea asigură transferul termic în mod eficient și permanent. Rezultat al eforturilor cercetătorilor şi specialiştilor Wolf Group, distribuit de PENOSIL ( brandul să principal ), calitățile înalte ale produsului de etanşare au fost confirmate de către centre de cercetare acreditate.

Caracteristici

 • Debit cu 30% mai mare decât la spuma obişnuită.
 • Spumă solidă pentru construcţii cu structură foarte uniformă şi densă.
 • Adecvată pentru diferite condiţii.
 • Întărire rapidă.
 • Post-expandare redusă.
 • Permite dozare precisă şi utilizare economică.
 • Aderenţă puternică.
 • Pentru lucrări de înaltă calitate.
 • Aplicare cu pistol pentru spumă.

Domenii de utilizare

 • Lucrări voluminoase cu un consum ridicat de spumă.
 • Lucrări de înaltă calitate.
 • Instalarea şi izolarea uşilor şi ferestrelor.
 • Fixarea panourilor de perete, plăcilor izolatoare, ţiglelor pentru acoperişuri.
 • Umplerea găurilor şi spaţiilor, izolarea rosturilor.
 • Izolare termică şi fonică.
penosil_goldgun_65_tub
Ambalaj
Recipient cu aerosoli de 1000 ml, conţinut de 875 ml, 12 recipiente în bax

 Cum se foloseşte un pistol pentru spumă poliuretanică Penosil


Important! – Produsele Penosil sunt disponibile în noul magazin online penosil.ro sau pot fi achiziționate din magazinele Praktiker, Brico Depot, pe EMAG și în magazine de construcții și finisaje din întreaga țară.

 

Penosil_logo_pagina_small

 

 

 

Bucureşti, sector 3, Adresa: Str. Turturelelor, nr.11
Phoenicia Business Center, parter

tel: + 40 31 501 01 46, fax: +40 031 501 01 45

e-mail: romania@penosil.com
www.penosil.com/ro

coperta_fisa_tehnica_penosil_goldgun65
Fişă tehnică Penosil GoldGun 65

coperta_fisa_securitate_penosil_goldgun65
Fişă securitate GoldGun 65