Meniu principal

PENOSIL România: sfaturi pentru curățarea spumei poliuretanice întărite sau a petele de mortar

PENOSIL_Premium_Foam_Cleaner_Remover

Ați montat vreo ușă sau fereastră și a sărit spumă pe toc, pervaz, perete?
Ați luat un apartament nou iar pe balcon ați observat că este spumă întărită pe gresie?
Nu este situație prea plăcută si înțelegem perfect acest lucru. Vestea bună este că există soluții pentru înlăturarea spumei întărite de pe suprafețe!

Pentru toate acestea vă recomandăm PENOSIL Premium Foam Remover.

Pulverizați soluția de curățare pe spuma ce doriți să fie îndepărtată. Lăsați 5-7 minute să se înmoaie spuma apoi îndepărtați-o mecanic. În caz de nevoie, repetați operațiunea. La final, curățați suprafața cu o cârpă din bumbac.

Atenție, solventul este puternic! Recomandăm testarea produsului mai întâi pe o suprafață ascunsă, deoarece solventul în exces poate distruge vopseaua și lacurile – indicații sunt disponibile în fișa tehnică a produsului; aceasta este disponibilă aici.

Este recomandată și pentru curățarea spumei poliretanice de pe rame sau tocuri de ferestre PVC colorate. Cu aceeași mentiune de precautie de a se testa înainte pe o suprafață ascunsă și de a nu se pulveriza prea multă soluție ori lăsa mai mult de 5-7 minute să acționeze, exista riscul de decolorare a suprafaței.

penosil_foam_remover.

Pentru spuma “udă” există PENOSIL Premium Foam Cleaner.
Acest tip de spuma se poate folosi pentru curățarea spumei neîntărite, cât și la curățarea uneltelor ( pistolului cu care s-a aplicat spuma – tubul de Penosil Cleaner se înfileteaz în pistol asemenea oricarei spume și se poate curăța astfel și țeava pistolului pe interior ).

penosil_foam_cleaner

 

Un alt agent de curățare foarte apreciat în orice “gospodărie” este detergentul PENOSIL Premium BetClean folosit la îndepărtarea petelor de ciment, mortar întărit, murdărie. 
Curăță excelent și lopețile, betoniera sau roaba, după caz. Poate îndepărta și petele de sare și aproape orice murdărie de pe trotuare sau alte suprafețe de beton, piatră sau țigle ceramice. Pe suprafețele sensibile se recomandă a se testa în prealabil și/sau a se dilua.

penosil_premium_betclean_2018

 

PENOSIL este brandul principal al Wolf Group, producător printre liderii mondiali în industria spumelor poliuretanice și a materialelor chimice pentru construcții, cu fabrici în Estonia, Spania, Rusia și Brazilia și subsidiare/activități de distribuție în peste 80 de țări, printre care și România Penosil SRL.

Produsele Penosil sunt disponibile în noul magazin online penosil.ro sau pot fi achiziționate din magazinele Praktiker, Brico Depot, pe EMAG și în magazine de construcții și finisaje din întreaga țară.

www.penosil.com/ro/