Meniu principal

PENOSIL goes live – noul magazin online penosil.ro

penosil_site_2018

Brandul PENOSIL, membru al grupului Wolf Group lansează săptămâna aceasta un nou canal propriu de vânzări. PENOSIL ia decizia deschiderii unui magazin online, fiind astfel primul brand în segmentul furnizorilor de spumă poliuretanică şi siliconi de construcţie care intră în vânzările online cu forțe proprii.

“Este din ce în ce mai evident că astăzi asistăm la o concentrare sporită asupra eCommerce-ului, unde atât beneficiarii lucrarilor cât şi cei ce le pun in operă se informează şi caută soluţii tehnice şi comerciale, “la un click distanţă”. Ne dorim să fim acolo unde este clientul nostru, unde vom putea oferi nu doar produsele noastre dar şi asistenţa necesară clienţilor pentru o mai bună înţelegere și cunoaştere a produselor PENOSIL şi pentru o interacţionare sporită cu utilizator final.” ne spune Sebastian Carstoiu, Country Manager al Penosil SRL.

penosil_logo_comunicat

Mara Niţă (Specialist Marketing Penosil): “Decizia deschiderii magazinului online propriu a apărut ca o extensie a strategiei brandului pentru anul 2018, un customer service profesionist şi canalizat către utilizatorul final al produsului, oferindu-i astfel posibilitatea adresării de întrebări, sugestii şi experienţe direct specialiştilor tehnici PENOSIL; iar digitalizarea business-ului va contribui la “cea mai bună experienţă de cumpărare şi de utilizare” a consumatorului, conducând spre un rezultat cu satisfacţii de ambele părţi.

Comunicatul complet PENOSIL România – click aici