Meniu principal

Păstrează o atmosferă plăcută în interiorul clădirii cu uşi termoizolante Record!

siatec_thermcord_doors

Pierderile de căldură înseamnă şi piederi de bani

Între 10% şi 20% din căldura unei încăperi se pierde printr-o uşă neizolată. Acest lucru afectează confortul persoanelor din incintă dar şi bugetul administratorilor clădirii, care trebuie să plătească mai multe pentru încălzirea sau răcirea clădiri.

Instalarea unei uşi termoizolante glisante ajută la un control optim al schimbului de căldură; o uşă glisantă automată nu va rămâne deschisă din greşeală şi nu va permite schimbul de aer dintre incintă şi exterior decât în cazul utilizării.siatec_logo_complet

Pentru a reduce şi mai mult transferul termic, Siatec pune la dispoziţie gama de uşi termoizolante glisante Thermcord, create special cu un transfer termic redus de doar 1.4W/m² K, în conformitate cu EN 10077. Spre comparaţie, o uşă din lemn de 5 cm are un coeficient de 2.6W/m² K şi un tripan cu distanţă de 20mm între straturi are un coeficient de 1.9W/m² K.

Datorită materialelor de calitate şi a tehnologiei folosite pentru crearea gamei de uşi termoizolante Thermcord, grosimea acestora este cu doar 6mm mai mare decât a unei uşi clasice. Astfel, instalarea unei uşi termoizolante nu va afecta vizual design-ul faţadei sau planurile arhitectului.
Canaturile gamei de uşi termoizolante Thermcord sunt fabricate folosind sticlă izolatoare, aluminiu iar în interiorul foilor de sticlă este introdus un gaz inert.

Uşile termoizolante Thermcord pot avea o înălţime maximă de 3 metri şi o deschidere de până la 3 metri pentru cele duble. De asemenea, fiecare operator poate suporta până la 250 de kilograme.

Întreaga gamă de uşi termoizolante Thermcord este dotată cu un sistem de etanşare cu garnituri din cauciuc care izoleaza perfect în momentul închiderii.

 

Informaţii despre uşile automate ThermCord se pot afla accesand pagina special dedicată – click aici
iar oferta completă de uşi RECORD | BLASI  este prezentată pe site-ul oficial Record Romania