Meniu principal

Partenerii KADRA în vizita la sediul CAME

sediu_logistic_came_top

Excursia Came din Italia, și în acest an, a fost un eveniment reușit, în cadrul căreia câștigătorii concursului „Came – 4 Zile de Poveste În Italia”, au putut vedea și testa cele mai noi tehnologii și soluții de automatizări în fabrica Came, lider mondial în furnizarea de sisteme de automatizare complexe.

Printre inovațiile prezentate de către președintele companiei, Paolo Menuzzo, și care au atras atenția, se numără noua aplicație CAME Key. Cu ajutorul acesteia, instalatorul poate face setările automatizărilor direct de pe telefon sau tabletă, fără, însă, a fi necesară o conexiune la internet.

sediul_came_italia_1

CUM ARATĂ CENTRUL LOGISTIC AL CELUI MAI MARE FURNIZOR DE SISTEME DE AUTOMATIZARE COMPLEXE?
Excursia Came a fost un excelent prilej pentru a vizita și centrul logistic al producătorului italian. Acesta are o suprafață de 13,000 mp, de unde se livrează automatizări pentru 480 de filiale și parteneri de distribuție globali, din 118 țări.
sediul_came_italia_3sediul_came_italia_4

În cadrul acestui centru logistic, intră și ies toate semifabricatele, subansamblele și produsele finite. Polul logistic este dotat cu un sistem automatizat performant, unde personalul are acces numai pentru mentenanță. Acest centru logistic a fost inaugurat în 2012 și, la vremea respectivă, a constituit o premieră în piață, fiind primul pol logistic dezvoltat.

AUTOMATIZĂRILE CAME – CERTIFICATE “MADE IN ITALY”
Capacitatea de stocare este impresionantă, fiind depozitați 25 mii de europaleți cu produse, subansamble și accesorii, care sunt controlați pe baza unui sistem informatic avansat, foarte bine pus la punct.

98% din producția Came este realizată în Italia, atât în centrele Came, dar și prin 15 colaboratori externi din proximitate. Acest lucru conferă același standard de calitate tuturor produselor Came la un cost avantajos și un control riguros. Produsele Came sunt atestate de ștampila “Made in Italy”, care se aplică pe baza avizului și sub controlul Camerei de Comerț din Italia.

 

DESPRE KADRA
ALUTERM Cluj a fost redenumită din acest an KADRA, compania clujeană redefinindu-și procesele interne, după noi standarde tehnice și de business.
ALUTERM este prima companie autohtonă care de 25 de ani oferă soluții de inginerie de acces automatizat în clădiri și parcări, o alta linie de business a companiei fiind specializată în implementarea soluțiilor arhitecturale și de construcții pe bază de policarbonat. 

www.kadra.ro