Meniu principal

Orange Smart Home

orange_smart_home

Un nou serviciu Orange, aflat în perioada de testare directă pe piața din România.

Îți protejezi și controlezi casa oriunde ai fi și în orice moment al zilei, direct de pe telefonul mobil, cu Orange Smart Home!

Orange este primul operator de telecom din România care lansează, în teste, o soluție prin care controlezi de la distanță, prin intermediul unei aplicații, echipamentele din gospodăria ta, primești notificări în caz de efracție, incendiu, inundație și altele, astfel încât să știi tot ce se întâmplă în casă în absența ta.

De ce Orange Smart Home?

Orange Smart Home este o soluție gândită pentru cei care își doresc un mod de viață mai confortabil, mai ușor, mai sigur și mai eficient din punct de vedere energetic. Îți poți personaliza pachetul Orange Smart Home cu senzorii doriți, în funcție de nevoile tale, iar echipamentele incluse se conectează simplu și ușor.

Programezi echipamentele pentru diferite acțiuni și scenarii, iar aplicația îți trimite notificări pe telefonul mobil, tabletă sau calculator.

Soluția include dispozitivul central, 6 senzori și acces la aplicația Orange Smart Home. Iar cu ajutorul acesteia, te conectezi prin telefon, tabletă sau PC la dispozitivul central de unde poți controla întreaga casă.

Detalii suplimentare pe site-ul Orange România