Meniu principal

Operatori GEZE la cel mai mare spital de copii din Varşovia

geze_usi_spital

Recent a fost inaugurat noul corp de clădire la Children’s Memorial Institute Varşovia ( unul dintre cele mai mari si moderne spitale din Polonia ), o extensie complet nouă, cu o suprafaţă de 10.000 mp având 12 săli de operaţii şi două unităţi de terapie intensivă.
Grație colaborării strânse cu antreprenorul general – firma poloneza Climatic ( specializată în construcţia şi dotarea spitalelor ) GEZE Polonia a câștigat contractul pentru echiparea uşilor automate.
geze_Warschau_2
Au fost livrate în total 64 de unități de ECdrive, Powerdrive și TSA 160 precum şi un operator PowerDrive pentru o uşă ermetică care a fost instalată într-una dintre cele mai mari săli de operaţii ale clinicii. De asemenea au fost livrate controale fără contact, ascunse în spatele panourilor din sticlă din sălile de operație iar ușile batante au fost echipate cu amortizoare GEZE seria TS 3000 V, TS 5000 şi TS 5000 ISM.
geze_Warschau_1

Sursă informaţii şi foto: Geze si Climatic.

Nota – Investiţia totală din spitalul polonez este de 20 milioane de euro. Cum este posibil ca în Polonia la un asemenea nivel de investiţie să se poată monta uşi din inox echipate cu operatori şi feronerii de calitate iar în România, la acelaşi nivel de investiţii ca bani, să se monteze doar ca excepţie uşi din inox, marea majoritatea a uşilor fiind uşi obişnuite din PVC, cu cele mai banale mânere şi fără amortizoare?