Meniu principal

OMEGA FLEX, un cilindru electronic pentru mai multă siguranţă şi confort de la CESrom

cilindru_omega_flex_cesrom

Dacă cerințele de control acces depăşesc nivelul de bază care presupune doar blocarea şi deblocarea unei uşi, cilindrul electronic OMEGA FLEX produs de compania germana CES ( reprezentată în România de subsidiara locală CESrom ) poate fi o soluţie şi un prim pas în dezvoltarea unui program de securitate personalizat.

Cu cilindrul electronic OMEGA FLEX, problemele legate de sistemele tradiționale de securitate – cum ar fi pierderea cheilor sau lipsa de flexibilitate în ceea ce privește autorizațiile de acces – sunt de domeniul trecutului; odată instalat, OMEGA FLEX este la fel de rapid și de ușor de utilizat ca un cilindrul de blocare obișnuit, oferind în schimb foarte multe posibilități de utilizare şi gestionare a accesului.

cilindru_omega_flex_montaj_usa_sticla

Indiferent de tipul de uşi, componentele mecatronice ale sistemului, fie ele alimentate cu baterie fie conectate în reţea, pot fi instalate fără costuri mari. Fie că doriţi să instalaţi o soluţie electronică de închidere pe o uşă sau pentru câteva sute de uşi, cu OMEGA FLEX veţi fi mereu flexibil.

OMEGA_FLEX_detaliu

Cerinţele utilizatorilor moderni sunt legate ca şi regulă de flexibilitate, montaj şi costuri. CEStronics oferă un nou concept de sistem de închidere electronic, cu un montaj uşor şi fără a fi nevoie de cablare.

Sistemul OMEGA FLEX este compatibil cu tehnologiile de transponderi Mifare Classic şi DESFire EV1, LEGIC prime si LEGIC advant (ISO 15693 şi ISO 14443 A) iar programarea se poate face atât offline ( programare cu carduri master, stic RF sau laptop ) cât şi online, în timp real,  folosind software-ul si Access Point.

Detalii şi informaţii suplimentare despre OMEGA FLEX se pot afla accesând pagina specială – click aici

CESrom Sibiu
www.cesrom.ro,
office@cesrom.ro, tel 0269 206 002