Meniu principal

Olimpiada – o afacere de milioane pentru ASSA ABLOY

assa-abloy-vingCard

Câteva extrase dintr-un comunicat ASSA ABLOY:

„Cel mai mare proiect pentru Abloy, companie a Grupului ASSA ABLOY cu o largă prezenţă în Rusia, a fost oferirea de automatizări pentru uşi, amortizori, încuietori mecanice şi electrice cu cilindri ABLOY PROTEC – reprezentând aproape întreaga gamă – pentru aeroportul internaţional ce a fost construit pentru olimpiadă. Compania a oferit de asemenea uşi şi sisteme de închidere pentru hoteluri şi arenele sportive, cum ar fi patinoarele.

… VingCard Elsafe este altă companie a Grupului ASSA ABLOY ce a contribuit la echiparea clădirilor din Soci. Au fost instalate încuietori electronice cu card în aproximativ 60% din noile camere de hoteluri construite în oraş – 12000 camere – şi seifuri în aproximativ 6000 de camere.

… “Olimpiada ne-a oferit posibilitatea de a creşte vânzările, cota de piaţă şi nu în ultimul rând să lăsăm o amprentă respectabilă în Rusia,” a spus Stefan Nedelcu ASSA ABLOY Hospitality Director pentru Europa de Est. “Este o piaţă în care sunt prezenţi toţi competitorii şi trebuie să tratăm cu maximă seriozitate toate oportunităţile.”

Si tot de la Olimpiada de la Soci

O fotografie de la reşedinţa lui Putin de la Soci … „veşnica” pană din lemn pe post de opritor de uşă.

putin
Sursa foto: Getty Images

… uşile de toaletă dintr-o arenă sportivă. Se putea gândi cineva că uşile de toaletă pot fi un bun subiect de fotografie artistică?

toalete
Sursa foto: The Atlantic Cities

… şi o uşă spartă de un sportiv american care a rămas blocat în baie; a spart uşa, a fotografiat-o şi a postat pozele pe Twitter, mândru nevoie mare de isprava sa.

spart
Sursa foto: Daily Mail