Meniu principal

Ofertă Specială FEREASTRA: Ghid de instalare a ferestrelor şi uşilor de exterior

fereastra_coperta_ghid_ift

“Ghidul de instalare a ferestrelor şi uşilor de exterior – proiectarea şi punerea în practică a operatiunilor de montaj al ansamblurilor de ferestre /uşi în structura construcţiilor noi şi a celor reabilitate” este acum la un preţ special!

„Procesul de fabricare a ferestrelor termoizolante şi uşilor de exterior a ajuns la cote înalte de calitate în zilele noastre.
Pentru a ne asigura însă de faptul că această performanţă tehnică se regăseşte în structura construcţiilor pe care le echipează, este necesar ca operaţiunile de montaj să se realizeze în mod competent şi profesional. Pentru a furniza specialiştilor responsabili în această fază elemente fundamentale, teoretice şi practice, bazate pe vasta experienţă acumulată de IFT Rosenheim, institutul a elaborat şi publicat, în colaborare cu organizaţia germană de asigurare a calităţii RAL, acest ghid special de instalare.

detalii_montaj_ferestre_usi

Sigilarea corectă şi profesional realizată, fixarea şi etanşarea ansamblurilor de ferestre şi uşi pietonale de exterior, detalii importante de inginerie structurală şi fizică a construcţiilor – toate acestea sunt detaliate de-a lungul celor peste 250 de pagini, într-o manieră practică şi justificată din punct de vedere ştiinţific. În mod suplimentar, ghidul include detalii standard şi foarte multe exemple, asigurând, astfel, beneficii indiscutabile furnizorilor de sisteme, producătorilor de tâmplărie, arhitecţilor, proiectanţilor, precum şi experţilor în montaj.” – Ulrich Sieberath Director al ift Rosenheim

Detalii suplimentare şi comenzi online pe pagina specială Top Fereastra – click aici