Meniu principal

OBIECTIV: Sănătatea şi confortul personalului din producţie; sunt uşile rapide o soluţie?

gunther_tore_fabrici_imbolnavire_personal

Sănătatea personalului constituie o preocupare primordială pentru angajator.

Iritaţiile şi congestiile ochilor, laringitele, faringitele, rinitele, sinuzitele, otitele, nevralgiile faciale şi dentare, contracturile musculare, durerile de spate, înţepenirile gâtului, cefei sau a spatelui, durerile lombare, cistitele, răceala la rinichi, durerile de cap – sunt numai câteva dintre afecţiunile cauzate de curenţii putenici de aer din zonele de producţie.

Soluţia problemei o constituie dotarea golurilor din pereţii exteriori şi cei interiori cu uşi ultra-rapide din gama “High Performance”.

O astfel de uşă etansă trebuie să se deschidă aproape instantaneu şi să se închidă imediat după trecere, iar utilajele nu trebuie să frâneze aşteptând deschiderea acesteia; şi acest lucru de sute sau de mii de ori pe zi.
usi_rapide_butzbach

Uşile rapide BUTZBACH pentru interior ( cu deschidere pe orizontală ) şi uşile rapide DYNACO pentru exterior ( cu deschidere pe verticală ) sunt special proiectate pentru trafic extrem, perioada mare de viaţă şi costuri neglijabile de exploatare. Aceste echipamente reprezintă un standard pentru orice obiectiv industrial sau logistic de renume atât datorită beneficiilor enorme, dar şi datorită fiabilităţii şi celui mai mic preţ la 5 ani de exploatare.
Uşile rapide BUTZBACH eliberează înălţimea imediat, iar o uşă de 3m lăţime se deschide în cca 1 secundă!
Uşile rapide DYNACO sunt proiectate să protejeze incinta, dar să şi funcţioneze sub rafale de vânt de până la clasa 5 (peste 150Km/h). În plus au sistem de autoreparare în caz de lovire accidentală. Timpul de deschidere este de cca 2 secunde!

Dotarea unor asfel de uşi cu radare industriale este obligatorie pentru ca acestea să îşi atingă scopul, de a elibera golul strict cât este necesar.
gunther_tore_radare_usi_industriale_fabrici

Prin folosirea acestor echipamente “High Performance” angajatorul îmbunătăţeste starea de sănătate şi confortul personalului, fără a împiedica în niciun fel fluxul proceselor de fabricaţie sau logistice.

 

Günther Tore România
www.gunther-tore.ro