Meniu principal

O soluţie personalizată Blasi la City Hall, Londra

blasi_london_city_hall

Compania germană Blasi este cunoscută ca firma cea mai apropiată de arhitecţi. Acest renume se datorează numărului foarte mare de proiecte speciale, unice, construite în întreaga lume, respectând strict cerinţele exprese ale arhitecţilor, Blasi având capacitatea de a răspunde oricărei provocări şi a realiza uşi sau soluţii exact cum au fost imaginate de arhitecţi.

Un astfel de proiect special este cel realizat la clădirea Primariei din Londra ( City Hall ) unde la intrarea principală au fost instalate două uşi rotative model VITRO type K41 full glass, cu sistemul de acţionare montat în pardoseală şi cu o înălţime de 4000mm.
blasi_close
blasi_open

Unicitatea soluţiei propuse la acest proiect constă în posibilitatea de a crea un spaţiu complet deschis de acces ( cu o lăţime de 2500 mm ) prin plierea foilor celor două uşi rotative alăturate.
blasi_detaliu

♦  ♦  ♦  ♦  ♦

 

În România compania germană Blasi este reprezentată de Aluterm Group – Siatec.

“Parteneriatul Siatec/Blasi aduce noi perspective pentru piaţa din România. Mizăm pe maturizarea pieţei şi pe schimbarea pe care o vor susţine şi arhitecţii prin viziunea nouă şi prin cerinţe din ce în ce mai ridicate. Atât furnizorii de faţade cât şi companiile care oferă soluţiile destinate căilor de acces, aşa cum este Siatec, vor trebui să ţină pasul cu schimbarea.” Andreea Strugaru, Managing Partner Aluterm Group

Din seria de proiecte realizate în ultimii ani, cele mai cunoscute sunt uşile rotative din bronz montate la Iaşi şi Cluj, uşile full glass montate la The Office Cluj sau uşile rotative de mari dimensiuni montate recent la clădirea de birouri Bucharest One


iar cel mai nou proiect realizat este  sediul E-ON din Târgu Mureş unde a fost instalată o uşă rotativă Blasi având finisajul inox.
blasi_eon_1 blasi_eon_2 blasi_eon_3

 

Informaţii şi detalii suplimentare despre uşile rotative Blasi sunt disponibile pe site-ul www.siatec.ro