Meniu principal

Kulltur: o soluţie de închidere şi compartimentare cu uşi Wippro din sticlă

wippro_atlantis_top

Un spațiul de lucru transparent, transformarea biroului sau camerei într-un spațiu deschis sunt doar câteva din solicitările actuale care fac parte din noul trend în domeniul amenajările şi compartimentărilor interioare atât pe segmentul rezidenţial cât şi pe cel al sediilor de firme.
Ușile din sticlă pe lângă luminozitate şi transparenţă aduc întotdeauna un plus de eleganță și stil conferind spaţiului respectiv o personalitate aparte.

Desi aparent pe piaţa românească există o mare varietate de uşi de interior, modele diverse, cu o gamă largă de finisaje, atunci când se pune problema de a combina într-un proiect uşile din sticlă cu uşi din lemn încep să apară reale dificultăţi legate de imposibilitatea respectării unui design de interior unitar.
Printre producători de uşi premium care pot furniza soluţii coerente pentru astfel de proiecte este compania austriacă Wippro care are în portofoliul său modelul de uşi Atlantis – o îmbinare reuşită între sticlă si lemn, care permite construcţia unor structuri de închidere folosind combinaţii de panouri fixe din sticlă şi uşi batante. Astfel, se poate folosi acelaşi tip de toc atât pentru uşile din sticlă cât şi pentru cele pline, acelaşi model de mânere iar ramele extrem de înguste ( proiectul prezentat mai jos este unul special special ) nu limitează deloc transparenţa.
atlantis_1 atlantis_2 atlantis_3 atlantis_4 atlantis_5

În România, compania Wippro este reprezentată de Kulltur, cele mai noi modele fiind prezentate în cadrul showroom-ul Etage.
Pe lângă oferta extrem de variată de uşi de interior, uşi de exterior şi ferestre de cea mai înaltă calitate, clienţii beneficiază şi de servicii de consiliere, montaj şi service pentru produsele achiziţionate.

Detalii contact
Kulttur – Showroom Etage – Bucureşti
office@kulttur.rowww.kulttur.ro