Meniu principal

O repoziţionare în piaţă

compartimentari-arcade-trading

„Specializaţi în compartimentări spaţii office/birouri şi producerea de uşi de interior vă punem la dispoziţie o gamă variată de uşi de interior în variante simple furniruite, din sticlă sau în combinaţie lemn sticlă. Oferta noastră cuprinde servicii complete de consultanţă şi montaj. Compania noastră produce uşi glisante si de interior sub sigla ARCADE DOORS„. – sursa: site Arcade Trading

 
Dacă în urmă cu 7-8 ani despre Arcade Trading se ştia, în primul rând, că este importatorulul Geze în România, de ceva timp lucrurile s-au cam schimbat: mai întâi a apărut Arcade Doors,
arcade_doors
 
firmă specializată în producţia de uşi de interior …
apoi a fost înfiinţată Mausmann Consulting
mausmann
firmă specializată în producţia de sisteme de compartimentări interioare din sticlă …
 
iar de curând, pe pagina principală, a apărut
arcade
 
Noua orientare a firmei devine evidentă dacă privim atent pagina principală: pe prima poziţie regăsim compartimentările modulare, apoi uşile de interior iar pe locul trei accesorii Geze.
 

 

Este o evoluţie firească pentru o firmă care s-a dezvoltat iniţial reprezentând un brand internaţional.
Odată cu decizia firmelor internaţionale de a intra direct pe piaţa românească, dealerilor locali nu le-au rămas prea multe opţiuni: ori au fost preluaţi de compania străină, ori s-au orientat şi către alte branduri ( cu riscul de a strica relaţia cu compania pe care a reprezentat-o până atunci ) ori au început să-şi diversifice activitatea ( în general pe o producţie locală sau pe servicii de montaj/instalare ) păstrând astfel şi calitatea de dealer.
Managementul de la Arcade Trading  a ales ca strategie de dezvoltare ultima variantă iar rezultatele actuale demonstrează că alegerea a fost una corectă.
arcade_1 arcade_2