Meniu principal

O nouă platformă pentru site-urile Hörmann

hormann-new

Noua platformă se caracterizează printr-un aspect modern, o navigare intuitivă, aceasta fiind adaptată atât pentru smartphone cât şi pentru tablete.
Având un aspectul curat şi simplu, noua versiune prezintă întreaga gamă de produse şi accesorii realizate de Hörmann, însoţită de o documentaţie tehnică vastă, fotografii şi filme. Pentru cei interesaţi există posibilitatea de a descărca orice catalog de produse.

Cum platforma este disponibilă în mai multe limbi, după ce am navigat pe site-ul în limba română, am intrat şi pe site-ul Hörmann Germania căutând să vedem ce diferenţe găsim. Sunt câteva, în general legate de ştirile de actualitate sau de produse specifice.
Cea mai semnificativă diferenţă  apare la promoţii: mai jos, prima este din România cea de-a doua fiind din Germania.
hormann-romaniahormann-germania

Deşi sunt aceleaşi produse, iese în evidenţă imediat diferenţa de preţ: este cu mult mai mare în Germania decât în România.
Explicaţia este simplă: pe lângă discounturile mai mari cu care se lucrează în România, diferenţa este dată şi de caracteristicile puţin diferite ( un toc mai îngust, un grad de izolare mai mic sau poate mai puţine accesorii ). Este totuşi un lucru normal gândindu-ne la diferenţa dintre puterea de cumpărare din România şi Germania.
Oricum, este o noutate prezenţa preţurilor pe site-urile producătorilor germani, lucru inexistent până acum câţiva ani.