Meniu principal

O noua fabrică AGB aflată în construcție în Italia, la Pove del Grappa

noua_fabrica_agb

Înființată în 1947, compania AGB ( Alban Giacomo Spa ) oferă producătorilor de tâmplărie din întreaga lume cele mai potrivite soluțiile pentru echiparea ușilor și ferestrelor interioare și exterioare, feronerii de înaltă calitate şi cu o fiabilitate deosebită

Pentru a răspunde cererii mari din partea clienţilor clienți și pentru a susţine extinderea pe care AGB o are planificată pe noile piețe mondiale, compania italiană a început recent construcția unui noi fabrici amplasată în Pove del Grappa. Aflată la doar 5 km de sediul central și foarte aproape de la celelalte fabrici AGB, această noua fabrică va permite o creștere semnificativă a producţiei pe anumite game de produse.

Având la dispoziţie o nouă fabrică, cu o suprafață de 5.000 m², la doar câțiva kilometri de celelalte locații, va însemna un control mai strict al întregului proces de producție. Acest lucru permite scurtarea timpului de asamblare și, prin urmare, reducerea timpului de livrare către clientul final.

Întreg procesul de producţie din noua fabrică se va baza pe revoluţia industrială adusă de „Industry 4.0”. Acest lucru va presupune o transformare semnificativă a întregii producții prin unificarea tehnologiilor digitale și a internetului cu industria convențională. Dezvoltarea roboților și mașinilor inteligente conectate la internet sau wireless, analiza datelor în timp real vor schimba complet modul în care producția va fi realizată.

fabrica_agb_exterior

AGB nu a încetat niciodată să creadă și să investească în inovarea fabricile sale, având convingerea că doar cu cea mai bună tehnologie se poate fabrica un produs premium.

Odată cu construcția noii capacităţi de producţie, AGB reconfirmă opțiunea pentru o politică responsabilă, păstrând toată producția și know-how în continuare în Italia, toate produsele fiind 100% Made in Italy.

agb_made_of_italy_2018

 

Reprezentant AGB România: Dana Comşa comsadana@gmail.com, mobil 0743 228 344
Distribuitori feronerie AGB: Euro-Wood SRL – IaşiW-tech SRL – Braşov , Fenstermarkt SRL – București