Meniu principal

O lucrare de excepţie editată de FEREASTRA: Ghidul de proiectare şi montaj/instalare a ferestrelor şi uşilor de exterior

ghid_instalare_fereastra

Publicaţia reprezintă un instrument de lucru util pentru arhitecţi, proiectanţi, designeri, producători /montatori de tâmplărie şi faţade, antreprenori şi firme de construcţii/instalaţii şi amenajări interioare/exterioare, dezvoltatori de proiecte şi investitori instituţionali/individual

Denumirea completata a lucrării este

Ghid de instalare (montaj) a ferestrelor şi uşilor de exterior
– Proiectarea şi punerea în practică a operaţiunilor de montaj al ansamblurilor
de ferestre/uşi  în structura construcţiilor noi şi a celor reabilitate

Ghidul este elaborat de ift Rosenheim Germania, în colaborare cu Asociaţia Germană pentru Calitatea Produselor de Tâmplărie (RAL), pornind de la nevoile şi problematica actuale ale beneficiarilor, respectiv noile cerinţe de eficienţă energetică.

ghid-de-montaj-coperta-spire

Îndrumarul oferă informaţii valoroase şi soluţii tehnice verificate (testate) în ultimii 30 de ani, odată cu extinderea utilizării tâmplăriei termoizolante din PVC, aluminiu şi lemn stratificat la scara largă. Totodată, este eficace şi în soluţionarea litigiilor apărute în legatură cu interpretarea performanţei energetice a clădirilor şi corelaţiile acesteia cu montajul/executia tâmplăriei şi faţadei.

Ediţia în limba română a ghidului de instalare corectă a ferestrelor şi uşilor are peste 250 de pagini şi este actualizată cu noile standarde valabile la nivel european şi internaţional. Distribuţia este programată pentru luna octombrie 2017. 

 

Detalii suplimentare, pagini demo precum şi modul în care se poate comanda ghidul sunt prezentate pe site-ul FEREASTRA