Meniu principal

O iniţiativă din Germania: îndrumar pentru întreţinerea uşilor şi porţilor antifoc

indrumar_automatizari_antifoc

De la industrie pentru industrie – un proiect prin care companii direct concurente, care activează pe aceeaşi piaţă, s-au reunit pentru a crea o publicaţie neutră în care sunt prezentate aspectele legale, standardele şi punctele sensibile care se recomandă a fi urmărite în întreţinerea/utilizarea uşilor şi porţilor antifoc.

GEZE, în colaborare cu companiile Hörmann, Teckentrup, Hekatron, Dormakaba, Eco Schulte și TÜV Hessen și împreună cu doi avocați specializaţi a elaborat o „lucrare albă” independentă de orice producător, în care sunt tratate pe scurt toate aspectele legate de întreținerea și modernizarea ușilor și porților de incendiu sau sistemele de detenție pentru barierele de incendiu.
Documentul oferă informații despre cele mai importante standarde, prezintă erorile frecvente și sprijină instalatorii și utilizatorii cu sfaturi utile privind întreținerea.
De asemenea, îndrumarul oferă o prezentare generală a cursurilor de pregătire oferite de producătorii respectivi și datele de contact pentru cei care doresc să urmeze cursurile de formare profesională.

Îndrumarul este gratis şi poate fi descărcat de pe pagina special dedicată pe site-ul GEZE Germania, click aici.