Meniu principal

Uşi rotative manuale şi automate marca Record

usi_rotative_record_video

Producătorul german de uşi rotative automate şi uşi rotative manuale Blasi face parte din grupul Record. Blasi este un producător de renume internaţional, oferind din 1972 soluţii pentru automatizarea şi securizarea căilor de acces în clădiri de renume precum Parlamentul European de la Strasbourg sau Reichstag-ul din Berlin.

Blasi are un renume mondial pentru soluţiile complexe, non-standard realizate ( uşi de bronz, uşi suflate în aur, uşi de dimensiuni fabuloase, uşi cu forme atipice sau integrate cu diferite elemente de iluminat sau decorative ) precum şi pentru fiabilitatea sistemelor.

Brandul Record este disponibil în România prin Aluterm Group. Record România pune la dispoziţia clienţilor săi cea mai completă gamă de uşi automate. Produsele high-tech sunt concepute pentru a satisface nevoile de automatizare a clădirilor moderne, iar design-ul lor elegant, cu o varietate de opţiuni, este compatibil cu orice stil sau plan de arhitectură.

Detalii şi informaţii suplimentare: Record Romania – SIATEC, divizie Aluterm Group telefon – 0372 368 355, e-mail – marketing@aluterm.rowww.record-romania.com