Meniu principal

Novoferm aniversează 60 de ani de la lansarea brandului

novoferm_60_ani

Pe 20 iulie, compania franceză Novoferm a sărbătorit la sediul său din Machecoul aniversarea a 60 de ani de la lansarea mărcii, prin tăierea simbolică a unei panglici. 
Novoferm este în acest moment un nume cunoscut la nivel internaţional, compania fiind specializată în productia de uși metalice și soluții de închidere, cresterea de 10% pe primul trimestru al acestui an fiind o dovadă clară a succesului actual al mărcii.

În acest moment, Novoferm face parte din grupul japonez Sanwa Holdings Corporation, lider mondial în producţia de uși metalice. La această aniversare a fost prezent pentru prima dată la sediul Novoferm și președintele grupului Sanwa, Dl. Yasushi Takayama.
Pentru creșterea excepțională de 20% din 2017, Novoferm a primit Premiul Prezidențial, distincţia fiind acordată celei mai bune companii din anul 2017, printre cele 60 de filiale ale grupului Sanwa.

„Din 2015, am câștigat cote de piață pentru că eram cei mai competitivi, ceea ce nu înseamnă cei mai ieftini, dar sigur inseamna cei mai promti și cu produse de calitate. Am stabilit o strategie reală de a câștiga cote de piață în întreaga companie si de a dezvolta o adevărată cultură a clientului”, spune Michel Akoum, președintele Novoferm France.

Sursa info și foto: www.verre-menuiserie.com