Meniu principal

Noutăţi din spaţiul virtual

roto-site-romania

În general firmele din România, au în marea lor majoritate site-uri îngrijite, moderne ( sunt peste media europeană ) dar cu un defect evident: nu sunt actualizate iar comunicarea cu cititorii este „neutră” şi destul de distantă.
Puţine sunt firmele care au site-urile actualizate, puţine sunt cele care au portofoliile produse sau de lucrări la zi şi, extrem de puţine, sunt cele transmit periodic comunicate sau care au conturi pe Facebook.

Din acest motiv, suntem extrem de încântaţi de fiecare dată atunci când apar noutăţi în acest domeniu şi, întotdeauna, vom prezenta cu plăcere aceste lucruri.

Revenind la noutăţi, avem două ştiri importante:

Roto România şi-a deschis un contul oficial pe Facebook, acesta putând fi accesat la adresa
german_made
https://www.facebook.com/RotoRomaniaSRL

Rămâne de văzut în ce măsură comunicarea prin Facebook poate fi dinamică şi captivantă pentru acest domeniu tehnic şi arid al feroneriei.

Expert Service 24/7  ( divizia de service / mentenanţă a companiei Vertical Design ) şi-a lansat noul site al firmei.

expert_service

Un site interesant, de mult timp aşteptat şi cu informaţii importante despre aceasta piaţă. Printre altele şi o broşură în format pdf care cuprinde la secţiunea Referinţe o listă  a principalilor clienţi, cu numărul de locaţii pentru fiecare în parte, clienţi cărora le este asigurat service-ul sau mentenanţa la uşi. Această listă este mai jos:

PENNY – peste 150 locaţii
LIDL – peste 160 locaţii
KAUFLAND – peste 80 locaţii
MEGA IMAGE – peste 130 locaţii
BILLA – peste 70 locaţii
ROMPETROL – peste 60 locaţii
METRO – peste 10 locaţii

Cunoscând numărul aproximativ de uşi pentru fiecare tip de locaţie, fără mari eforturi se poate estima un minm între 1.200 şi 1.400 uşi automate şi peste 3.000 de uşi metalice pentru care se asigură service-ul sau mentenanţa. Este mult? Este puţin?  Cu siguranţă este suficient pentru funcţionarea şi dezvoltarea companiei iar rezultatele financiare declarate pe 2013 spun totul:

♦ cifra de afaceri – 4.453.200 lei
♦ profit – 611.104 lei
♦ număr de angajaţi – 22