Meniu principal

Noutăţi de la Schachermayer

usi-glisante-hautau

Culisanta cu ridicare HAUTAU ATRIUM HS® 300 E

Feroneria HAUTAU ATRIUM HS® 300 E, ridică şi culisează prin simpla apăsare a butonului sau a tastaturii, cercevele de până la 300 kg. Acest lucru este posibil prin utilizarea unui motor electric liniar de 24V cu un design minimalist de doar 45 mm, a unei cleme ataşate la uşa culisanta şi a unei tije cremon acţionate electric, restul reperelor fiind aceleaşi ca la varianta standard HS 300.

Capacul de mascare de la motor se livrează în culorile alb, negru, argintiu eloxat EV1 sau se livreaza aluminiu natur şi poate fi vopsit RAL.
Varianta ATRIUM HS ® 300 E este disponibilă doar pentru deschideri de tipul celei de mai jos.

varianta A
door_hautau

Dimensiunile cercevelei pe înălţime variază de la 1900 până la 2700 mm, iar pe laţime de la 1000 până la 3235 mm.
În caz de urgenţă sau când nu mai este sub tensiune este posibilă deschiderea mecanică.

s1_04

Acţionarea se realizează cu ajutorul tastaturii sau a telecomenzii care au integrate funcţiile:
• deschidere pe ventilaţie      • deschidere      • închidere

sensor

Chiar şi în absenţa unor instalaţii de ventilaţie, active pe tot parcursul nopţii, HAUTAU ATRIUM SP® Comfort reuşeşte să realizeze ventilarea camerei.
Prin fanta perimetrală de 6 mm dintre toc şi cercevea se realizează ventilaţia naturală, evitându-se astfel formarea mucegaiului în încăpere.
Poziţia de aerisire nu este vizibilă din exterior, iar cerceveaua în raport cu tocul rămâne tot timpul securizată, putând astfel rămâne deschisă şi atunci când casa nu este supravegheată.
Domenii de aplicare:
Sistemul de culisare în plan-paralel HAUTAU ATRIUM SP® Comfort este un sistem ce se poate folosi la ferestre şi uşi de balcon, din PVC sau lemn.

Pentru detalii suplimentare vizitaţi site-ul Schachermayer România.