Meniu principal

Noutăţi de la dormakaba: hold-openul G-Ubivis XEA acţionat cu baterie și având detectorul de fum integrat

G_Ubivis_XEA_dormakaba

De acum protecția împotriva incendiilor câștigă o nouă libertate în proiectare, fără compromisuri privind siguranța!

Dormakaba a lansat noul hold-open G-Ubivis XEA, un sistem de blocare alimentat cu baterii ( fără cabluri de alimentare ) și având detectorul de fum încorporat.
Sistemul poate fi montat pe ușile într-un singur canat, cu o lățime de până la 1.250 milimetri.

Datorită sursei de alimentare asigurată de un acumulator, instalarea este foarte ușor de realizat, fără lucrări suplimentare de cablare. De asemenea, sistemul asigură un grad ridicat de flexibilitate în procesul de proiectare, deoarece nu este necesară o conexiune de alimentare externă. G-Ubivis XEA este ideal pentru echiparea clădirilor existente, amenajate și în care nu este permisă construirea unor trasee de cabluri sau instalarea de noi echipamente. 

G-Ubivis XEA poate înlocui foarte ușor șina clasică a amortizoarelor Dorma, model G-N, având același șablon al găurilor de prindere; montajul este extrem de simplu de realizat, orice instalator familiarizat cu amortizoarele Dorma executând foarte ușor o astfel de operaţiune.
Durata de viață a bateriei este de aproximativ 16 luni, iar recomandarea producătorului este înlocuirea lor odată cu efectuarea întreținerii anuale. G-Ubivis XEA este echipat cu un sistem de avetizare cu LED în cazul descărcării bateriei.
Acest sistem hold-open este recomandat pentru construcțiile fără bariere, conform DIN 18040. Unghiul de blocare este reglabil între 80° și 140°.

ubivis_dormakaba_doors

Beneficiind de un design deosebit și fiind livrat într-o gamă extinsă de finisaje, G-Ubivis XEA, în combinaţie cu amortizoarele dormakaba din gama TS 98 XEA, se încadrează perfect în ansamblu general al unei uși si satisface cele mai ridicate cerinţe privind designul interior.
Produsul a fost distins recent cu „Architects’ Darling 2018 Gold” la categoria „Tehnica de Inovare a Produsului”.

Catalog prezentare hold-open G-Ubivis XEA, click aici

 

dormakaba România – un pas inteligent pentru soluții de acces inteligente 
Bucureşti – sector 3, Splaiul Unirii, nr. 243-245 telefon – 021 321 08 82, fax 021 321 40 61
office.ro@dormakaba.comwww.dormakaba.ro