Meniu principal

Noul site G-U ( Gretsch-Unitas ), un design modern și intuitiv, secţiuni noi și o nouă abordare

new_site_gu

O structură mult mai clară, un design modern și intuitiv, secțiuni noi axate în principal pe oferirea de soluţii sunt principale caracteristici ale noului site lansat de curând de compania germană G-U. Având o interfaţă user-friendly, acesta oferă un acces rapid la informaţia dorită, cu un minim de efort, navigarea și selecţia făcându-se direct din pagina principală.
Site-ul pune la dispoziţia cititorilor un acces rapid la toate informațiile despre produsele G-U printr-un singur click sau apelând la funcţia inteligentă de căutare.

Dintre secţiunile noului site-ului G-U:

  • Gama de produse structurată intuitiv: tehnologia ferestrelor, tehnologia ușilor, sisteme de uși automate ( Automatic Entrence Systems ), sisteme de management al clădirii
  • Soluţii din oferta G-U – împărţite în două categorii distincte: sisteme de soluţii generale și soluţii punctuale pentru diverse domenii ( școli, spitale, aeroporturi, centre comerciale, clădiri de birouri, etc. )
  • Proiecte de referinţă – o secţiune într-o nouă prezentare, cu cele mai importante proiecte în care au fost integrate produsele și soluţiile G-U
  • Secţiune specială de descărcare documentaţii tehnice – cuprinde toată documentaţia existentă, având și posibilitatea căutarii după domeniu și limba în care este tiparită documentaţia.

Dorinţa G-U este de a oferi un site complet, ușor de accesat, ușor de folosit, actualizat în permanenţă cu informaţii despre companie și despre produsele din portofoliu, dar și cu soluţii complete sau proiecte realizate, acest site dorindu-se a fi un instrument extrem de util pentru partenerii G-U, arhitecţi, contructori sau chiar beneficiari finali. 

Noul site este disponibil în acest moment în limbile germană și engleză și poate fi accesat printr-un simplu click la adresa www.g-u.com

Despre G-U
Gretsch­-Unitas este unul din furnizorii de top la nivel mondial din domeniul tehno­logiei fere­strelor și ușilor, sis­temelor de acces automate și sis­temelor de manage­ment al clădi­rilor.
Cu o istorie de succes de peste 100 de ani, Grupul Gretsch-Unitas este format din mai mult de 50 de companii care îşi desfăsoară activitatea în 35 de ţări.
Prin brandurile internaţionale de top GU ( feronerie arhitecturală ), BKS ( sisteme de închidere şi încuiere ) si FERCO( feronerie arhitecturală ), grupul oferă „Tehnologie de securitate pentru dumneavoastră”.