Meniu principal

Noul showroom de uşi Lebo din Braşov, parte a planului Lebo Doors de extindere la nivel european

lebo_doors_showroom_brasov

Cunoscutul producător de uşi de interior Lebo Doors din Germania va inaugura în următoarele două săptămâni două noi showroom-uri dedicate uşilor Lebo, unul în Luxemburg şi unul în Franţa.
Acest anunţ vine după cele două inaugurări de la sfârşitul anului trecut: un showroom în Scoţia şi un altul la Braşov, în România. Este de menţionat că toate aceste inaugurări se realizează în parteneriat cu distribuitori sau reprezentanţi locali.
În acest moment Lebo Doors are încheiate deja parteneriate de distribuţie care acoperă Cehia, Elveţia şi Belgia, uşile Lebo fiind livrate, pe ansamblu, în peste 40 de ţări.

În România, LEBO a început cu succes construirea pieței în urmă cu patru ani și, prin diferiți parteneri, a asigurată livrari de uşi pe această piață imobiliară dinamică şi într-o creștere permanentă.

lebo_doors_showroom_catalog

Showroom-ul de la Braşov a fost înființat împreună cu partenerul român Baunet, are o suprafaţă de 100 m² şi în cadrul acestuia sunt prezentate 31 de modele şi elemente pentru uși.
Deschiderea oficială a fost pe 13 octombrie 2017, la aceasta participând 40 de arhitecți și investitori care au „deschis porțile” și au avut posibilitatea să vadă direct întreaga gamă de de uşi Lebo expuse.
Showroom-ul este echipat şi cu noul sistem POS ( Point-of-Sale-System ), conceput în special pentru constructori, aceştia beneficiind în cadrul showroom-ului şi de consultanţă tehnică de specialitate. 

Showroom Lebo Doors Braşov
Str. Mihai Viteazu 1-3
telefon 0751 356 746
program 10h-18h

Sursa foto si info: Lebo Doors GmbHFacebook Lebo Doors România