Meniu principal

Noul prag „fără bariere” de la Gretsch-Unitas ( G-U )

prag_gu_noutate

Premiat ca produsul anului 2019 de către bfb – Barrierefrei Bauen, noul prag proiectat şi produs de specialiştii de la Gretsch-Unitas ( G-U ) a constituit una din atracţiile standului G-U la Târgul BAU 2019.

Pragul este recomandat ca soluţie „fără bariere” pentru uşile de balcoane sau terase, fiind testat si certificat CE.
Acesta poate fi utilizat la toate tipurile de usi: batante, glisante sau glisant-liftante. Datorită modului în care este construit acest model de prag poate fi utilizat foarte uşor de fabricanţii de tâmplărie, fără să fie nevoie să se schimbe ceva pe linia de producţie şi fără să fie nevoie de prelucrări ale profilelor de tâmplărie.

Noul prag este disponibil pentru diferite sisteme de profile. Datorită posibilităţii alegerii grosimii acestuia, pragul se poate adapta la orice situaţie, fiind potrivit atât pentru construcţiile noi cât şi în cazul renovărilor.

Sistemul de blocare suplimentară ( brevetat de G-U ) permite utilizarea sistemului Tilt&Turn în soluţiile „fără bariere”, fără să mai fie nevoie de frezări suplimentare.
Împreună cu accesoriile aferente, noul prag  poate echipa uşile din clasa antiefracţie RC2 ( conform DIN EN 1627 ), gradul de etanşeitate conform DIN EN 12208 este 9A şi, nu este de neglijat, faptul că acest model de prag asigură şi o foarte bună izolare termică.
prag_fara_bariere_gu_usa_batanta

Catalogul de prezentare al noului prag G-U este disponibil aici

 

Detalii şi informaţii suplimentare: 
G-U Ferrom România
www.g-u.ro,  office@g-u.ro