Meniu principal

Noul catalog general CISA 2018

catalog_CISA_2018

Pentru toţi cei interesaţi, CISA a lansat de curând noul catalog general CISA 2018.

Fie că este vorba de case particulare sau de clădiri de birouri, de spitale sau hoteluri, securitatea este principalul obiectiv al oricărei soluții de control și gestionare a accesului.
CISA pune pe prim plan satisfacerea cerințele de securitate pentru toate tipurile de medii de locuit, oferind soluții specifice pentru a împiedica accesul prin efracţie.
O alta categorie importantă de produse CISA o reprezintă sistemele care permit accesul uşor şi fără efort pentru persoanele cu mobilitate redusă, lucru extrem de important mai ales în caz de pericol sau de urgenţă.

În cele 660 de pagini este prezentată detaliat întreaga gamă de produse şi soluţii pentru gestionarea accesului de la CISA: încuietori electrice, încuietori pentru tâmplării metalice sau din lemn, încuietori de siguranţă sau pentru uşi blindate, cilindri, lacăte, sisteme antipanică sau dIspozitive de urgenţă, etc.

Printre noutăţile catalogului CISA 2018 se remarcă: seria de încuietori MULTITOP MAX, cilindrul de siguranţă AP4 S, amortizorul pentru uşi SMART PLUS2 seria C1455 sau bara antipanică CISA POLARIS LED

Catalogul CISA 2018 este disponibil pe site-ul CISA în limba italiană, la secţiunea specială  de descărcări documentaţie, click aici

 

Reprezentantul CISA din România – Carmen Pănescu, carmenpanescu.ro@gmail.com, mobil 0754 228 344