Meniu principal

Noul catalog cu mânere Mandelli 1953, ediţia 2018-2019

catalog_mandelli_2018_2019

153 de pagini în limbile italiană şi engleză care prezintă întreaga gamă de mânere din portofoliul curent Mandelli, noile colecţii precum şi noile linii de design.

Cu o prezenţă pe piaţă de 65 de ani, Mandelli 1953 produce în atelierele sale din Brianza mânere pentru uşi de interior din gama premium fiind una din puţinele companii din domeniu care au un fluxul de producţie aproape complet integrat. Afacerea a pornit de la un mic atelier, Rodolfo Mandelli reorientând ulterior producţia de mânere pentru mic mobilier către mânerele de lux pentru uşile de interior.
Executate doar din alamă care este achiziţionată sub formă de bare, mânerele sunt turnate în fabrică, singura activitate automatizată fiind cromarea şi marcarea: în rest, toate operaţiunile de la lustruire până la ultima finisare sunt realizate manual de către angajaţi specializaţi.

Din 2012 compania Mandelli face parte din Grupul Erco, fiind preluată de către Dl. Antonio Corengia, proprietar al unui business în domeniul producţiei de ferestre, un bun cunoscător şi un vechi client Mandelli, care a păstrat principiile şi metodele tradiţionale de producţie, adăugand în schimb o noua strategie de promovare şi o altă abordare a designului, concretizată prin stabilirea unor colaborări cu unii dintre cei mai renumiţi designeri.

Pentru a descărca catalogul – click aici

 

Mai multe modele şi detalii despre mânerele Mandelli puteți afla accesând pagina specială, click aici

Mandelli – reprezentant România – Dana Comşa
Birou Bucureşti, telefon 0743 228 344
e-mail: comsadana@gmail.comwww.mandelli.it